Met Gala: τα πιο εντυπωσιακά beauty looks. Ψήφισε το αγαπημένο σου

Αυτή την Δευτέρα είναι το Met Gala και δεν έχουμε καμία καλύτερη αφορμή από αυτό για να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να θυμηθούμε τα best beauty looks όλων των εποχών. Και το Met Gala, το πιο ανατρεπτικό event της μόδας, έχει πολλά να μας δώσει!

Παρακάτω είναι τα αγαπημένα μας. Δες και ψήφισε!

Karolina Kurkova

To 2012 που το θέμα του Met Gala ήταν “Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations” το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίστηκε με αυτό το λαμπερό headband, που έμοιαζε σαν συνέχεια του φορέματός της ενώ το μακιγιάζ της είχε bronzing στοιχεία ακριβώς όπως και το outfit της.

Diane Kruger

To 2013 το θέμα του Met Gala ήταν το “Punk: From Chaos to Couture”. Για να προσαρμοστεί κονσεπτικά, η Diane Kruger έβαψε τις άκρες των μαλλιών της ροζ και έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον ponytail με κόμπους που είναι σημείο αναφοράς ακόμη και σήμερα!

Sienna Miller

Την ίδια χρονιά, με το ίδιο θέμα, η Sienna Miller έκανε μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις. Βαθιά χωρίστρα και ένα hair accessory με καρφιά που σετάροντας τέλεια με το jacket που είχε επιλέξει να φορέσει και το clutch που είχε επιλέξει να κρατήσει!

Jessica Alba

H Jessica Alba, από την άλλη, είχε μπει σε punk mood κάνοντας ένα διαφορετικό σινιόν. Η ανάποδη γαλλική πλεξίδε που κατέληγε στο top knot της έδινε μια rock εσάνς στο τελικό αποτέλεσμα που ενισχύονταν 1) από το ear accessory 2) από το smudged eye makeup.

Beyonce

To 2014 το θέμα είναι “Charles James: Beyond Fashion” και η Beyonce εμφανίζεται φορώντας αυτό το φιλέ στα μαλλιά.

Joan Smalls

To μοβ κραγιόν της Joan Smalls μας έκανε να αναρωτιόμαστε τι φοράει στα χείλη της!

Sarah Jessica Parker

H Sarah Jessica Parker (και χωρίς να θέλω να επηρεάσω την κρίση σου!) είναι η βασίλισσα του Met Gala! Το 2014, λοιπόν, μας έδειξε τον πιο ανατρεπτικό τρόπο να φοράμε headband: καταρχήν, οφείλουμε να το τοποθετούμε ανάποδα και δεύτερον αν έχει και λουλούδια, ακόμη καλύτερα!

Selena Gomez

To 2015 το θέμα του Met Gala ήταν το “China: Through The Looking Glass” και η Selena Gomez με το look της κατάφερε να μας διακτινήσει μέχρι την Κίνα!

Beyonce

Ποιος μπορεί να ξεχάσεις αυτό το πλάγιο ponytail της Beyonce από το Met Gala του 2015; Σίγουρα όχι εμείς!

Rihanna

Είναι η χρονιά που τα headpieces μονοπωλούν το ενδιαφέρον! Η Rihanna, όμως, εδώ τράβηξε την προσοχή μας και με το μακιγιάζ της που στηρίζεται στην draping τεχνική, δηλαδή το ρουζ που είναι απλωμένο ψηλά στα ζυγωματικά.

Kate Hudson

Επίσης το 2015 η λαμπερή Kate Hudson με εντυπωσιακό hair accessory και υπέροχο χρυσό φόρεμα. Η γραμμή στο μακιγιάζ είναι να κινηθεί ήπια έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην δείξει υπερβολικό.

Rita Ora

Αξεπέραστο beauty look από την Rita Ora η οποία το 2016 εμφανίστηκε στο Met Gala με κομμένους καθρέφτες κολλημένους στο sleek σινιόν της.

Zendaya

To bowl cut της Zendaya είναι επίσης στη λίστα με τα αξεπέραστα beauty looks. Λίγο αργότερα μάθαμε ότι το μακιγιάζ το κάνει μόνη της στις εμφανίσεις της, πράγμα που μας έκανε να της δώσουμε ακόμη περισσότερους beauty πόντους!

Lupita Nyong’o

Τα μαλλιά της Lupita εδώ θυμίζουν περισσότερο έργο τέχνης. Και είναι!

Read More

And More