Ε. Παπαρίζου: Φωτογραφίζεται σέξι όσο ποτέ και μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της!

Η σέξι Έλενα Παπαρίζου, που αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή του D.O.I., φωτογραφίζεται για το περιοδικό Nitro έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη, το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Mr. Perfect” που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από την Sony, για την εμφάνιση της δίπλα στον μοναδικό Γιάννη Πάριο στην Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα.

Για τον χωρισμό
”…Τι εννοείς γιατί τελείωσε; Τελείωσε γιατί τελείωσε. Φτάσαμε στο σημείο που έπρεπε να τελειώσει, at the end of the road. Ούτε πρόκειται να σου απαντήσω στο ποιος τράβηξε τη σκανδάλη. Τι διαφορά έχει αν το έληξα εγώ ή ο Τόνι; Στην τελική, οι μόνοι που ξέρουν τι συνέβη είναι εγώ κι εκείνος. Κανένας άλλος. Και δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και τι ακούγεται. Εγώ για τον Τόνι δεν πρόκειται ποτέ να πω κακό λόγο. Κανείς δε θα ακούσει κακή κουβέντα για εκείνον από εμένα. Ήταν ο άνθρωπός μου και θα τον στηρίξω. Είχαμε δώδεκα χρόνια δικά μας, τον αγαπούσα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θα τον αγαπάω για όλα όσα ήταν όσο ήμασταν μαζί.”

Θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχει χωρίσει νωρίτερα;
”Θα σου απαντήσω ψυχρά. Όχι, γιατί δεν ήμουν έτοιμη να γίνει πιο νωρίς. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα. Κάτι που ξέρω καλά, γιατί κι εγώ έχω αλλάξει από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Έχω αναθεωρήσει τη ζωή μου, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες. Γιατί αυτά που έχουν σημασία είναι πρώτον η υγεία, μετά η αγάπη κι ύστερα όλα τα υπόλοιπα”.

Πώς ξεκινάει πλέον τη μέρα της
”Πετάω τα παπλώματα, μπαίνω στο μπάνιο, πλένω τα μούτρα μου, βλέπω τον εαυτό μου στο καθρέφτη και σκάω ένα τεράστιο χαμόγελο. Πρόσεξε, δεν το σκάω απλώς, το νιώθω. Και μετά βάζω μουσική στη διαπασών, μια κούπα καφέ και κοιτάζω τα μέιλ μου. Νιώθω επιτέλους καλά με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι ζω τη δεύτερη εφηβεία μου. Και ναι, θα ξανακάνω τις τρέλες που πάνε πακέτο με αυτή. Πολλές τρέλες. Κι όπου με βγάλει ο δρόμος”.

”Πρέπει να ακουμπάμε λίγο πάτο για να ξανανεβαίνουμε!”
”Πιστεύω ότι μερικές φορές πρέπει να ακουμπάμε λίγο πάτο για να ξανανεβαίνουμε πάνω. Κι ότι είμαστε πιο δυνατοί από ό,τι πιστεύουμε. Στην τελική, ποιος είπε ότι η ζωή είναι εύκολη; Πρέπει να παλέψουμε. Κι εγώ είμαι εδώ για να δώσω μάχη. Εδώ υπάρχουν παιδιά που είναι δέκα χρόνων, έχουν καρκίνο και αγωνίζονται κάθε μέρα. Και θα παραπονεθώ επειδή, π.χ., δεν έχω γκόμενο; Μου ακούγεται γελοίο. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα διάστημα, πριν φύγω για τη Σουηδία, που ξυπνούσα αργά το απόγευμα και έλεγα: “Δεν υπάρχει λόγος να ζήσω”. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αυτό.”.

Τον είδε να βγαίνει σύντομα με κάποια άλλη και μάλιστα κάπου όπου ήταν παρόντες φωτογράφοι…
”Είτε τώρα είτε λίγο αργότερα, κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Και αν κάτι με είχε ενοχλήσει, θα του το είχα πει προσωπικά. Εντάξει, έπρεπε να προσέχει κι αυτός κι αυτή. Αν και, από ότι ξέρω, απλώς έτυχε να είναι παρόντες παπαράτσι. Δε βρέθηκε επίτηδες εκεί. Αλλά, να σου πω κάτι, και τι έγινε; Έκαναν κάτι κακό; Και να βγήκαν και να χαμουρεύτηκαν και να έκαναν σεξ, ποιον πείραξαν; Υπάρχει πιο ανθρώπινο πράγμα από το να θέλει να κάνει σεξ ο άνθρωπος;”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο ”Nitro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More