Ε. Παπαρίζου: Η προετοιμασία για τον 1ο ηιτελικό της Eurovision στη Σουηδία! Φωτογραφίες

Στην καλύτερά της βρήκε η νέα χρονιά την Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια έχει ξαναβρεί τις ισορροπίες της μέσα από την σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα ετοιμάζεται μέσα στο 2014 να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας. Μέχρι να γίνει αυτό όμως προέχει η προετοιμασία της για την συμμετοχή της στη Eurovision.

Η Έλενα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει μέρος στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Σουηδία. Πρώτα όμως θα πρέπει να περάσει από το Melodifestivalen και να συναγωνιστεί αρκετά ακόμα τραγούδια.

Το δικό της τραγούδι “Survivor” που έγραψαν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm, σε στίχους της Sharon Vaughn θα παρουσιαστεί στον 1ο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου. Οι Σουηδοί θα απολαύσουν την Έλενα στην 8η θέση.

Η θέση αυτή παραδοσιακά περνάει εύκολα στον τελικό αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός! Το απόλυτο φαβορί του σουηδικού τελικού, Yohio δηλώνει στο επίσημο προφίλ του στη σελίδα του Melodifestivalen, ότι θεωρεί ισχυρότερη αντίπαλο την δική μας Έλενα. Και δεν είναι ο μόνος που βλέπει την Ελληνίδα τραγουδίστρια νικήτρια της βραδιάς!

Παράλληλα, με την προετοιμασία της και τις εμφανίσεις σε σουηδικά μέσα για την προώθηση του τραγουδιού της ετοιμάζει και το νέο πολυανεμενόμενο αγγλόφωνο άλμπουμ της “One Life”. Αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 26 Μαρτίου από την σουηδική εταιρεία Lionheart Music Group και αποτελεί το τρίτο άλμπουμ της στο εξωτερικό. Η πρώτη διεθνής δουλειά της ήταν το “My Number One” και στη συνέχεια το “The Game Of Love”.

Read More

And More