Ε. Παπαρίζου: Πουλάει τη μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα και μοιράζεται την περιουσία!

Θετική κατάληξη φαίνεται πως παίρνει η οικονομική κόντρα της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια απέσυρε τα εξώδικα και τις αγωγές που έκαναν μεγαλύ/τερη την ρήξη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η Έλενα αποφάσισε να πουλήσει, σύμφωνα με την Real Life, τη μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα και μοιράζεται με τον Τόνυ την περιουσία που απέκτησαν κατά την κοινή τους ζωή. Ο δικηγόρος του μάνατζερ, Γιάννης Καρούζος μιλώντας στην “Μεσημεριανή Μελέτη” υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει επίσημα κάτι για την είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα.

Ο κος Καρούζος τόνισε πως δεν έχει καταφέρει να συναντηθεί ακόμα με τον δικηγόρο της τραγουδίστριας ωστόσο αν έχει την πρόθεση να πουλήσει όντως το σπίτι αυτό θα ήταν κάτι πολύ θετικό. Η πλευρά του Τόνυ μάλιστα έχει βρει ήδη αγοραστή για το σπίτι και είναι σε μία πάρα πολύ καλή συνεννόηση για το οποίο όμως θα πρέπει να δώσει την έγκριση και η Έλενα.

“Από ότι φαίνεται το τέλος θα είναι καλό. Αν υπάρχει πρόθεση από την κυρία Παπαρίζου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στον κύριο Μαυρίδη, ο ίδιος έχει την πρόθεση δέκα φορές περισσότερο. Μακάρι…. Από εκεί και πέρα το θέμα έχει πάει σε ένα επίπεδο θεσμικό που είναι αυτό της διαιτησίας. Εμείς ήδη έχουμε ετοιμάσει μία αίτηση και την στείλαμε να οριστεί διαιτητής. Μακάρι να μην χρειαστεί να το συνεχίσουμε…” δηλώνει ο συνήγορος του Τόνυ.

Read More

And More