Ε. Παπαβασιλείου – Α. Γκρίσιν: Φήμες για χωρισμό!

Τους τελευταίους τέσερρις μήνες η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Αλιόσα Γκρίσιν απασχόλησαν ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης λόγω του τρυφερού τους ειδυλλίου. Ο φωτογραφικός φακός δεν τους τσάκωσε λίγες φορές σε γλυκές στιγμές και παθιασμένα εσταντανέ, ενώ, αν και δυσκολεύτηκαν στην αρχή, συνήθισαν να τραβούν τα βλέμματα στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Αν και η γνωστή παρουσιάστρια δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις γύρω από τα προσωπικά της, η ευτυχία ήταν προσωποποιημένη πάνω της κι η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο TLIFE ότι: ”Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά! Όσο ερωτευμένη και αν είμαι όμως, μου παίρνει καιρό να ανοιχτώ πραγματικά. Όταν το κάνω όμως, τα δίνω όλα καλώς ή κακώς! Είμαι λίγο των άκρων σε αυτό.”

Σύμφωνα όμως, με δημοσίευμα του Down Town, φαίνεται πως σήμερα, η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση… Οι ψίθυροι που τους θέλουν να μην διανύουν και την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο, όλο και πληθαίνουν, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει και με τις διαφωνίες τους.

Οι κοινές τους εμφανίσεις μειώθηκαν, ενώ την τελευταία φορά που η Έλενα ρωτήθηκε δημόσια κάτι για τον Αλιόσα, φάνηκε να έρχεται σε αμήχανη και δύσκολη θέση, ενώ τελικά δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Λες να ισχύουν οι φήμες για χωρισμό;

Read More

And More