Ε. Παπαβασιλείου: “Δεν έχω ανάγκη από πρίγκιπες. Θέλω μια ευτυχισμένη σχέση!”

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Έλενα Παπαβασιλείου που από την περασμένη Κυριακή δοκιμάζει τις δυνατότητές της και το ταλέντο της στο χορό, μίλησε για τον έρωτα, τους άντρες και τη σχέση με την αδελφή της.
“Δεν περιμένω κανέναν ουρανοκατέβατο πρίγκιπα και ούτε έχω ανάγκη από πρίγκιπες. Αυτό που επιθυμώ είναι ένα άνθρωπο με τον οποίο θα χτίσουμε μια ευτυχισμένη σχέση μαζί”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Real Life”, προσθέτοντας πως αυτήν την περίοδο βγάζει όλο το πάθος της στο χορό.

Στην ερώτηση αν θα έκανε πρόταση γάμου σε έναν άντρα, απάντησε: “Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά είμαι παραδοσιακή και πιστεύω πως είναι πιο ωραίο να κάνει ο άντρας την πρόταση γάμου”.
Ωστόσο, η Έλενα της αρέσει να φροντίζει τον σύντροφό της… “Το να φροντίζω τον άλλον είναι κάτι που μου γεννιέται αυθόρμητα, αλλά με “σκλαβώνει” όταν ο άλλος θέλει να με φροντίσει και γίνεται προστατευτικός! Στον έρωτα τα απλά και καθημερινά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τελικά τη διαφορά”.
Τέλος, για τη σχέση με την αδελφή της ανέφερε: “Η αδελφή μου είναι ο άνθρωπος που θα έχω για πάντα δίπλα μου. Την αγαπάω και με αγαπάει. Μιλάμε για τα πάντα μεταξύ μας, μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας, μέχρι και τις τρελές μας σκέψεις, ό,τι είναι δικό μου είναι και δικό της και αντίστροφα. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνουμε η μία την άλλη”.

Η Έλενα Παπαβασιλείου με την αδελφή της Ειρήνη!

Read More

And More