Ε. Παπούλια – Αλ. Ρήγας : Κάποτε ήταν… “Δύο Ξένοι”, τώρα ; Αποφάσισαν να γνωριστούν καλύτερα!

Αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια… Και για την ακρίβεια; Κρατάει πολλά χρόνια ! Ο λόγος; Ο λόγος για την στενή φιλία του Αλέξανδρου Ρήγα και της Εβελίνας Παπούλια. Οι δυο τους συναντήθηκαν περίπου πριν από είκοσι χρόνια, όταν ο Αλέξανδρος πίστεψε στο ταμπεραμέντο της Εβελίνας και της χάρισε την μεγάλη της ευκαιρία στην τηλεόραση, δίνοντάς της, τον θρυλικό ρόλο πια, της Μαρίνας Κουντουράτου, στους Δύο Ξένους που όλοι μας έχουμε λατρέψει !

Τώρα; Τώρα ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, για το χατίρι του ΑΝΤ1, μιας και η γνωστή ηθοποιός θα συμμετέχει εκτάκτως στο Αμάρτημα της μητρός μου, όπου και θα υποδυθεί την… πέτρα του σκανδάλου (11.00 μ.μ.) !

Απόψε ,λοιπόν, έρχεται στους δέκτες μας, η Βάγια Καστελλάνου Σπένσερ και είναι σαν να λέμε, πως χτυπάει… τυφώνας την ζωή των Μεγαπάνων και όχι μόνο ! Τη στιγμή που ο Στέφανος και η Κάτια τα έχουν βάψει μαύρα με τον χωρισμό τους, έρχεται αναπάντεχα ένα πρόσωπο από το συννεφιασμένο Λονδίνο για να φέρει λίγη λιακάδα στη ζωή τους: η πανέμορφη, πάμπλουτη και μεγάλο απωθημένο του Απόστολου, Βάγια Καστελλάνου Σπένσερ!

Για την Έλενα ο ερχομός της Βάγιας μοιάζει μ’ ένα τσουνάμι που θα την παρασύρει στην καταστροφή και την απελπισία. Για τον Απόστολο πάλι, ο ερχομός της θυμίζει ένα διαχρονικό μουσικό ρεφρέν που λέει πως: «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία»!

Στην περίπτωση του Στέφανου και της Κάτιας όμως, η απρόσμενη άφιξη της κοπέλας, τους δίνει ελπίδες και με τη βοήθεια του… πολυμήχανου Αριστομένη σκαρώνουν νέες μηχανορραφίες που φέρνουν, για άλλη μια φορά, περισσότερα μπλεξίματα!

Read More

And More