Ε. Παπούλια: ” Δεν τρελάθηκα από τη χαρά μου με την επιτυχία!”

Η δημοφιλής ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την σημερινή εικόνα της τηλεόρασης και εξομολογείται ότι δεν της λείπει καθόλου. Επίσης, αναφέρεται στην επιτυχία και το γάμο που δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

“Η εικόνα της τηλεόρασης μαυρίζει πια τη ψυχή του κόσμου, έχει γίνει πλέον κιτς… Όταν άρχισε να φθίνει τη ποιότητα, δεν υπήρχε και λόγος για μένα να υπάρχω μέσα σε αυτή.”, δήλωσε η ηθοποιός σε συνεντευξή της στο περιοδικό ”ΕΓΩ”.

Τι την “χαλάει”, όμως, περισσότερο στην παρούσα κατάσταση της χώρας;

“Υπάρχει ένα χάος. Έχουν φάει δις και δεν θα βγει ποτέ τίποτα στη επιφάνεια. Είμαστε μια υπέροχη χώρα με γελοία νοοτροπία. Όλοι φταίμε.”, είπε και συνέχισε: ”Η καταστάση έχει εκτροχιαστεί. Στην Ελλάδα, υπάρχει πολύ Καγιέν για το τίποτα! Όσο και να δυσκολέψει η κατάσταση, πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει μια τάση να τη βρίσκει την άκρη του”.

Η γνώστη ηθοποιός όσον αφορά το γάμο αποκάλυψε ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί και είπε χαρακτηριστικά: “Είναι κάτι εντελώς έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Νομίζω ότι κάποιος καταπιέζει την ελευθερία μου, ακόμα και όταν δεν γίνεται κάτι τέτοιο”.

Οι επιτυχίες δεν την άλλαξαν καθόλου;

”Δεν τρελάθηκα από τη χαρά μου με την επιτυχία που είχα. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι έγινε το αντίστροφο. Πιέστηκα πάρα πολύ.”

Τέλος η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τις σπουδές της στην Αμερική και γιατί δεν συνέχισε την καριέρα της εκτός Ελλάδας. ”Χρειάζομουν πράσινη κάρτα. Τότε, αν η πράσινη κάρτα έληγε και δεν είχες χρήματα δεν μπορούσες να την ανανεώσεις. Εκείνη την εποχή, δεν είχα τα χρήματα για να αποκτήσω την κάρτα εργασίας.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More