Ε. Παπούλια: ”Όταν κάναμε τους Δύο Ξένους ήμουν χάλια”!

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει στο περιοδικό People για την κόρη της αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάντο. ”Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται όμως οργάνωση και πειθαρχία σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και την κατανομή του χρόνου. Για παράδειγμα αν συζητάω για δύο δουλειές, τότε θα επιλέξω μόνο τη μία. Ευτυχώς όμως στις δύσκολες περιόδους βοηθάει και ο μπαμπάς της μικρής. περνούν πολλές ώρες μαζί , τη βλέπει συχνά, επικοινωνούν πολύ. Ποτέ δεν ένιωσε η Αφροδίτη την έλλειψη του μπαμπά. Του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Εγώ με τον Γιώργο έχω άψογες σχέσεις. Μπορώ να πω πως είμαστε και φίλοι”, δηλώνει.

Η ηθοποιός έχει μεγάλο άγχος για το μέλλον της κόρης της: ”Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολύ στο εξωτερικό, ειδικά στην Αμερική, η μόνη μου φοβία είναι να μη μείνει εδώ το παιδί μου. Δεν θέλω να ζήσει το παιδί μου στην Ελλάδα, θέλω να φύγει. Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη έξω παρά εδώ”.

Έχει κάνει ήδη δύο γάμους. Τι θα έλεγε και για έναν τρίτο; ”Όχι. Δεν μου πάει ο γάμος, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Επειδή είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος – σε όλα τα επίπεδα – ο γάμος με πνίγει ιδεολογικά. Ξαφνικά γίνεται μέσα μου ένα κλικ και παθαίνω χιλιάδες πανικούς. Δεν νιώθω ελεύθερη ενώ μπορώ να συζήσω και να συμβιώσω με κάποιον άνθρωπο. Όπως και να έχει, το γάμο τον βλέπω σαν ένα τεράστιο πανικό για μένα”.

Δηλώνει πως δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση και θεωρεί πως η υπερέκθεση σε αυτήν σε κάνει να χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Αποκαλύπτει επίσης πως την εποχή που γύριζαν την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία ”Δύο Ξένοι” εκείνη περνούσε χάλια. ”Όταν κάναμε τους δύο ξένους ήμουν χάλια. Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Από τη μία ένιωθα μεγάλη ευτυχία που το σίριαλ έκανε επιτυχία απ’την άλλη όμως, επειδή είμαι ήσυχος άνθρωπος, ταράχτηκα πάρα πολύ. Δεν αντιμετώπισα και δεν άντεξα την τόση αναγνωρισιμότητα. Τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν 24 ώρες το 24 ώρο”, εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More