Ε. Πετρουλάκη: Η καθημερινότητα με τις 4 κόρες, οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες και η επιθυμία για ένα γιο!

Η Ελένη Πετρουλάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια γυναίκα που τα έχει όλα! Μια αξιοζήλευτη καριέρα, μία ευτυχισμένη οικογένεια και μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Η όμορφη Κρητικιά έχει καταφέρει να αποκτήσει 4 κόρες με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς και να ζει μια ιδιαίτερη καθημερινότητα. “Βλέπω αλλιώς τη ζωή μέσα από τα μάτια τους. Έχει ουσιαστικό νόημα η ύπαρξή μου”, δηλώνει η γυμνάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

/

Οι μικρές της πριγκίπισσες είναι το σημαντικότερο πράγμα για εκείνη και η δουλειά έχει πια αναπόφευκτα μπει σε δεύτερη μοίρα. Απολαμβάνει όσο τίποτα τις στιγμές που περνάει με τα κορίτσια της κάνοντας πράγματα μαζί τους.

/

Ένα από αυτά είναι και οι μεγάλες βόλτες τους για ψώνια στα μαγαζιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την ευτυχισμένη μανούλα πρόσφατα σε κατάστημα με οπτικά στη Γλυφάδα. Η Ελένη έχει ιδιαίτερο στιλ και έχει φροντίσει να το μεταδώσει αυτό και στις κόρες της. Για τον λόγο αυτό επιλέγουν με μεγάλη προσοχή τα γυαλιά με τα οποία θα προστατέψουν τα μάτια τους από τον ήλιο αλλά και θα άλλη εικόνα στην εμφάνισή τους.

/

Παρόλη την ευτυχία που βιώνει όμως τώρα, η επιτυχημένη γυμνάστρια έχει περάσει δύσκολα στο παρελθόν ενώ προσπαθούσε να μείνει έγκυος. “Ήταν οκτώ δύσκολα χρόνια. Πάντα κάτι έλειπε μέσα μου, γιατί ήθελα και ονειρευόμουν να μεγαλώσω την οικογένειά μας με τον Ίλια. Δύο φορές έχασα παιδί που κυοφορούσα σε σχετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήμουν χάλια ψυχολογικά όταν συνέβη. Ήταν οδυνηρό. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και δεν επιθυμώ να θυμάμαι το παρελθόν”, αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ.

/

Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια που είναι μαζί με τον σύζυγό της έχει καταφέρει να βρει το μυστικό της ευτυχίας, που είναι αυτά που τους δένουν. Βέβαια, όπως εκμυστηρεύεται στο περιοδικό πέρασαν κι εκείνοι κρίση: “Όπως όλα τα ζευγάρια. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, λέει απλώς ψέματα. Όταν έχεις κάνει ένα γάμο από καψούρα, πάθος, αγάπη και έρωτα, δεν χωρίζεις. Σε ενώνουν αρκετά διαφορετικά πράγματα με τον άνθρωπό σου.”

/

Όσο για το αν της λείπει κάτι, η Ελένη υποστήριξε: “Μου λείπει ένα αγοράκι. Αν θέλει ο Θεός και μπορώ ακόμη λόγω ηλικίας, τότε γιατί όχι; Η Halle Berry και η Monica Bellucci έκαναν παιδιά στα 46 τους χρόνια. Είμαι 42 ετών. Νιώθω γεμάτη από ενέργεια και δημιουργία.”

Read More

And More