Ε. Πετρουλάκη: ”Κάποιες στιγμές κλατάρω”!

Η έγκυος για τέταρτη φορά, Ελένη Πετρουλάκη, μίλησε στην ”Real life” για την οικογένειά της και την ζωή της. ”Κάποιες στιγμές κλατάρω. Έχουν πολλές απαιτήσεις από μένα και όχι μόνο μέσα από το σπίτι αλλά και έξω από αυτό. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Είναι βαρύ το φορτίο”, δήλωσε η όμορφη γυμνάστρια για το βάρος του να είσαι και μαμά και εργαζόμενη.

Τι κάνει όμως για να βρίσκει τις ισορροπίες της; ” Από μια βόλτα στην παραλία, να κάτσω σ’ένα παγκάκι στη Βουλιαγμένη και να πιω έναν καφέ μόνη μου, μέχρι να κάνω μια βόλτα με το αυτοκίνητοακούγοντας μουσική. Πιο πολύ αυτό. Να κάτσω στη θάλασσα μόνη μου και να αγναντεύω το πέλαγος”, είπε η Ελένη.

Θεωρεί πως η εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα και πως αν θέλει να αποκτήσει παιδί δεν θα πρέπει να σκέφτεται αν θα χαλάσει η σιλουέτα της. Όσον αφορά την απιστία και τα διαζύγια είπε: ” Φοβάμαι το διαζύγιο. Δεν θα’θελα να μου συμβεί. Μ’αρέσει που παλιότερα ήταν δεμένες οι οικογένειες. Όσον αφορά την απιστία, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164