E. Πρεζεράκου: “Είμαι απόγονος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη”

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στο περιοδικό “People” για τον χαμό του παππού της, για την συγγένεια με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, για τα παιδικά της χρόνια, για το αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου, αλλά και για το αν της λείπει μια σχέση!
Για τον χαμό του παππού της είπε: “Ο θάνατός του με συγκλόνισε και με σημάδεψε τόσο, ίσως περισσότερο και από τον χαμό του μπαμπά μου. Το σοκ ήταν πραγματικά τεράστιο. Νιώθω ευγνωμοσύνη επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ο παππούς μου. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε, αλλά είχα αυτόν, τον Βλαδίμηρο Κολοκοτρώνη!” και συνέχισε: “Είμαστε απόγονοι του μεγάλου αγωνιστή της Επανάστασης του 1821.”


Για το αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου, η Έρρικα αποκάλυψε: “Νομίζω πως όχι. Το βρίσκω πολύ εγωιστικό, γιατί θα κάλυπτε την δική μου ανάγκη για συντροφικότητα. Το παιδί μου θέλω να έχει σωστά πρότυπα. Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να τον ερωτευθώ παράφορα, να κάνουμε οικογένεια και να γεράσουμε μαζί. Δεν θέλω να γίνω μια μάνα που θα “κρέμεται” και θα εξαρτάται από τα παιδιά της.
Τέλος η ίδια δήλωσε ότι της λείπει μια σχέση: “Μου λείπει, αλλά από την στιγμή που όλο αυτό θέλω να προκύψει αβίαστα, δεν το πιέζω. Έχω εκφράσει αυτή την επιθυμία στον εαυτό μου και ότι είναι να γίνει, θα γίνει.”
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More