Ε.Πρεζεράκου στο ΤLIFE: “Ήταν έκπληξη η αποχώρηση της Μανωλίδου”

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε αποκλειστικά στο Tlife για την αποχώρηση της Ευγενίας Μανωλίδου από το παιχνίδι, για τις φήμες που την θέλουν να υπογράφει με το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και για πολλά πολλά άλλα….

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας από τον διαγωνισμό;
Αρχικά, έχω να κάνω με μια πολύ καλή ομάδα, και σε επίπεδο παραγωγής και σε επίπεδο συμμετεχόντων. Όσοι συμμετείχαν ήταν πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί άνθρωποι. Όλο αυτό γίνεται για ιερό σκοπό και είναι πολύ ωραίο. Απολαμβάνω τόσο τον χορό όσο και την διαδικασία. Είναι πολύ ωραία που είμαι στον τελικό

Μπέτυ Μαγγίρα ή Ευγενία Μανωλίδου;
Σε ότι αφορά το χορευτικό κομμάτι, η κυρία Μανωλίδου, δεν θεωρώ ότι ήταν απλά καλή, αλλά καταπληκτική. Το ίδιο πιστεύω και για την Ματθίλδη.

Πιστεύετε ότι ήταν άδικη η αποχώρηση της Ευγενίας Μανωλίδου από το παιχνίδι;
Θεωρώ ότι η βραδιά της αποχώρησης της κυρίας Μανωλίδου ήταν ίσως η καλύτερή της βραδιά. Έδειξε ότι είναι μαχήτρια, και πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες και τις διαδικασίες. Όπως έχουμε πει, το Dancing with the stars είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, είναι και η κριτική επιτροπή, είναι και το κοινό που κάνει τις επιλογές. Ήταν έκπληξη η αποχώρηση της κυρίας Μανωλίδου. Εγώ εξεπλάγην την ώρα που άκουσα το όνομα.

Αληθεύει ότι σας έχει γίνει πρόταση από τον ΑΝΤ1 για πρωινή εκπομπή;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Όυτε κατά διάνοια. Δεν έχει γίνει καμία πρόταση.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με την φημολογία που υπάρχει ότι το Dancing with the stars είναι ένα στημένο παιχνίδι;
Δεν μπήκα καθόλου στη λογική του στημένου παιχνιδιού, αφήστε που αν έμπαινα στη λογική, κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι καν στον τελικό. Αν μπούμε στην νοοτροπία του στημένου, δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που δεν είμαι αναγνωρίσιμη να είμαι εδώ που είμαι. Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι αξιόπιστο και τίποτα δεν είναι στημένο. Το κοινό είναι αυτό που επιλέγει και κατευθύνει το αποτέλεσμα.

Read More

And More