Ε. Ρεμπούτσικα: “Πολλές φορές στη ζωή μου πέρασα δύσκολα”!

Ε. Ρεμπούτσικα: “Πολλές φορές στη ζωή μου πέρασα δύσκολα”! | tlife.gr

Για τη μουσική που είναι βάλσαμο της ψυχής της, τον συζυγό και την οικογένειά της, αλλά και τις προδοσίες που έχει βιώσει μίλησε η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

“Στη ζωή μου έζησα πολλές φορές και προδοσίες και ψέματα, πίκρες και λύπες”, δήλωσε η Ευανθία Ρεμπούτσικα, χαρακτηρίζοντας την ζωή της πηγή έμπνευσης. Επίσης, μίλησε για το γάμο και την οικογένειά της, αλλά και για την συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τους εμπορικούς τραγουδιστές που εκτιμά.
Στο ξεκίνημά της συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη και το ταλέντο της την έφερε γρήγορα στην καταξίωση. “Έχω σαν βάλσαμο την μουσική… Βρήκα ένα αποκούμπι που μου έκανε και μου κάνει καλό στη ζωή μου”, είπε σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”
Μιλώντας για τη συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η ίδια ανέφερε το εξής: “Δουλέψαμε κάτω από καλές συνθήκες, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα” και συνέχισε: “δεν θα στεναχωρηθώ για την επιλογή της Νατάσας (σ.σ. που επέστρεψε στα μπουζούκια διακόπτοντας την συνεργασία τους). Έτσι κι αλλιώς, η Νατάσα εκεί ήταν, έτσι τη βρήκα… Δεν κατηγορώ εκείνους που δουλεύουν στα μπουζούκια γιατί και εκεί υπάρχουν καλλιτέχνες που μπορούν να τραγουδήσουν εξαιρετικά”.

Από τους λεγόμενους εμπορικούς καλλιτέχνες πιστεύει πως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Αλκαίος θα μπορούσαν να κάνουν κάτι μαγικό αν είχαν ένα καλό τραγούδι.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και έχουν δύο παιδιά. “Έχει μεγάλη αξία για μένα η οικογενειακή ζωή. Θέλω να ζω ήρεμα. Αγαπώ τα πάντα στον Παναγιώτη. Αγαπώ αυτό που είναι. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον”, συμπλήρωσε
Η ίδια δεν διστάσει να εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον σύζυγό της, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν σπούδαζαν στο Παρίσι και μεγάλωσαν μαζί, αλλά και να παραδεχθεί πως υπήρξε ανταγωνισμός και εντάσεις μεταξύ τους που τελικά ξεπεράστηκαν. “Πολλές φορές στη ζωή μου πέρασα δύσκολα. Έτσι άρχισα να γράφω μουσική… Τα βάζω πολλές φορές με τον εαυτό μου, κάνω σκληρή αυτοκριτική, τον τιμωρώ”, είπε η δημιουργός και πρόσθεσε πως έχει βιώσει αχαριστία και προδοσία από φίλους, παρέες και συνεργάτες.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

READ more