Ε. Σπανού: “Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ”

Kαλεσμένη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars του Γιώργου Σατσίδη στο MTV GREECE η Ελισάβετ Σπανού. Η μούσα του Φοίβου μιλάει πρώτη φορά ξεκάθαρα για την πολύκροτη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ. Μια συνένεντευξη που θα συζητηθεί πολύ αφου η Ελισάβετ ξαφνιάζει με τις απαντήσεις της που χαρακτηρίζονται από ωμή ειλικρίνεια χαρακτηρίζοντας τη σχέση με τον νιουςκαστερ απλά “παλτό”!

Την σχέση με τον Σρόιτερ τη “φόρεσα παλτό” όλο το χειμώνα

Ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με καθημερινή παρουσία, επομένως ό,τι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα πιο γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο, από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου, μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα. Όταν με φλέρταρε, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύσω τι σημαίνει να είναι κάποιος γνωστός. Μου τα είπε καλά και με κέρδισε με αυτό. Μου την έπεσε καλά.

Ο απόηχος της σχέσης με τον Σρόιτερ κράτησε περισσότερο από την ίδια τη σχέση!

Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε το ότι μία κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και που θα οδηγήσει, τη “φορούσα παλτό”, είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα.. Μα, ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δυο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου; Δεν μου αρέσει να είμαι “η κυρία του κυρίου”. Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ. Καλύτερα να λένε το κορίτσι του Μάη! Είμαι η Ελισάβετ Σπανού. Δεν στραβώνω με ερωτήσεις γενικώς. Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ όμως στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Aμαν πια , έχουμε χωρίσει 4 μήνες!

Κεφάλαιο χωρισμός
Ο βασικός λόγος για να χωρίσω είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Το να βαρεθώ είναι ένας σημαντικός λόγος όπως και το να συνειδητοποιήσω ότι ο άλλος δεν με σέβεται. Τότε φεύγω από τη σχέση. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι, εγώ όταν είναι να φύγω, φεύγω, Δεν μπορώ τις δημόσιες σχέσεις. Μου τη σπάει που δεν μπορώ να υποκριθώ, να παίξω ρόλο, αν δεν τον συμπαθώ, δεν τον συμπαθώ. Γιαυτό κατά καιρούς με έχουν χαρακτηρήσει σνομπ.


Θα έκανε ξανά σχέση με διάσημο;
Πλέον ξέρω πώς να το προφυλάξω από την πλευρά μου. Δεν μετανιώνω για κάτι. Κράτησε τόσο λίγο που δεν το έχω αναλύσει πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ, να γελάω, να είναι έξυπνος, να μην έχει κόμπλεξ και να μην είναι τεμπέλης. Έχω συναντήσει περιπτώσεις που είναι το κλασικό στυλ του Έλληνα φραπέ και τέλος, ή άλλους που δεν γελάνε. Έχω ερωτευτεί. Μικρότερη. Κράτησε 3,5 χρόνια αλλά δεν πήγε για γάμο. Προτιμάω άντρες που να μπορούν να μου κινήσουν το ενδιαφέρον. Συνήθως, επομένως, είναι μεγαλύτεροι. Όταν ερωτεύομαι, δεν έχω εγωισμό, σέρνομαι στα πατώματα, γίνομαι drama queen. Και το κάνω με χαρά και ευχαρίστηση. Ό,τι ζω θέλω να ζω, το ζω έντονα. Νέο παιδί είμαι, άρα, ναι είμαι έτοιμη να ερωτευτώ!

Read More

And More