Ε. Στάη: “Ένιωσα ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου!”

Η Έλλη Στάη μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για τις ευκολίες που εγκατέλειψε, για το πώς φροντίζει τον εαυτό της, αλλά και για την πολιτική δημοσιογραφία!
Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε τα πράγματα που έχει αλλάξει στην ζωή της: “Τον τρόπο που ζω. Το καταναλωτικό ον έφυγε από μέσα μου μόνο του. Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί, εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι. Όχι μόνο επειδή μικραίνουν τα οικονομικά μεγέθη, αλλά και επειδή πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να λειτουργείς αντίθετα με το σύνολο μιας κοινωνίας.”
Στην ερώτηση πως φροντίζει την Έλλη δήλωσε: “Κυρίως με πνευματική και ψυχολογική τροφή, ότι μου χαρίζει ψυχολογική ανάταση και μου ανοίγει ορίζοντες. Χωρίς αυτό, καταρρέω, μαραίνομαι, ζαρώνω, γίνομαι θαμπή! Από κει και μετά επιμένω στην κίνηση. Η φθορά είναι αναπόφευκτη, όμως ένα στοιχείο που δεν θέλω να χάσω ποτέ είναι η κινητικότητά μου. Ασκούμαι, αλλά ούτως ή αλλιώς είμαι και νευρόσπαστο και δεν μπορώ να καθίσω σε μία θέση. Ούτε να σταματήσω να σκέφτομαι. Κοιμάμαι 4 ώρες, αλλά δεν με τρομοκρατεί πια αυτό. Δεν κατέρρευσα, άρα μάλλον με θρέφει!”
Τέλος μίλησε για την πολιτική δημοσιογραφία: “Η πολιτική δημοσιογραφία χρειάζεται γερό στομάχι και ενός είδους τροφή. Έχει ενδιαφέρον να μιλάς ακόμη και με ανθρώπους που δεν εκτιμάς. Στην δημοσιογραφία μπορείς και πρέπει να πηγαίνεις παντού.”

Read More

And More