Ε. Θώδη: »Η αδικία με οδήγησε στην τρέλα»!

Ε. Θώδη: »Η αδικία με οδήγησε στην τρέλα»! | tlife.gr

Η Έφη Θώδη περιγράφει στο DownTown τον τρόπο με τον οποίο χτύπησε το πόδι της, διαψεύδοντας όσους μίλησαν για ακόμη μία ψυχολογική κρίση. » Αυτό έγινε στις 21 Μαΐου στο σπίτι μου στην Αρκίτσα. Όπως σφουγγάριζα τις σκάλες και είχα ρίξει νερά στα μάρμαρα για να τα καθαρίσω, ξαφνικά γλύστρησα από τα σκαλιά και χτύπησα στο πλατύσκαλο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα. Ακόμη αυτός ο πόνος δεν έχει φύγει από το μυαλό μου», δηλώνει η Έφη.

Κάποιοι είπαν ότι την είδαν πεσμένη στο δρόμο να ωρύεται. Το παραδέχτηκε και είπε πως το έκανε για να την δει κάποιος και να την βοηθήσει. Ο τραυματισμός της, της έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορεί να περπατήσει. Αυτό είναι το πιο τραγικό για εκείνη κι όχι η περσινή της εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική.

»Αν με ρωτούσες τι με έφτασε στα άκρα, στο να χάσω την επαφή γύρω μου θα σου έλεγα ότι με πείραξε πολύ η ψευτιά των γύρω μου. Η αδικία με οδήγησε στην τρέλα. Θέλησα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν θέλω να τα θυμάμαι αυτά. Τώρα είμαι καλά αν και υπάρχουν πολλοί εφιάλτες που με επισκέπτονται τα βράδια», δηλώνει η τραγουδίστρια για την περσινή της περιπέτεια στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες με τις μάσκες και τα κεριά στο σπίτι της δηλώνει πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με σατανιστές και πως μάλλον αυτές τραβήχτηκα τον χειμώνα του 2009 που την λήστεψαν.

READ more