Ε. Βατίδου: Το διαζύγιο με τον Α. Κούγια και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου!

Για το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια και τις σχέσεις τους σήμερα, τα λάθη της και τα όνειρά της μίλησε η Εύη Βατίδου στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Για το διαζύγιο της με τον Αλέκη Κούγια δήλωσε: “Εγώ και ο πρώην σύζυγός μου δεν πρόκειται να είμαστε ξανά μαζί. Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Πέρασαν εφτά χρόνια από τον χωρισμό μας, το διαζύγιο έχει βγει, προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του, για χάρη των παιδιών. Δεν θέλω άλλους τσακωμούς και προβλήματα γιατί πληγώνονται τα παιδιά”.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή σήμερα, η Εύη Βατίδου παραδέχτηκε: “Καμία σχέση που είχα μετά το διαζύγιό μου δεν ήταν σοβαρή και αυτό από το ότι καμία δεν επισημοποιήθηκε, δεν κατέληξε σε γάμο. Δεν έχει υπάρξει κανείς που να με “γεμίσει” και να κερδίσει την καρδιά μου” και συμπλήρωσε: “Αν δεν βρω ακριβώς ό,τι ονειρεύομαι, θα μείνω μόνη μου. Δεν θα συμβιβαστώ. Πιστεύω ότι έχω αρκετά χρόνια ακόμα για να βρω τον σύντροφο που θα μου ταιριάζει”.
Η ίδια επισημαίνει πως αυτήν τη στιγμή, ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή της είναι ο γιος της και απαντά στην ερώτηση για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη μια μητέρα τα παιδιά της: “Όταν έχει βοήθεια από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά”.

Τέλος, η Εύη Βατίδου μίλησε και για την καριέρα στην τηλεόραση: “Δεν θέλω να παρουσιάσω τίποτα. Πλέον δεν με αφορά καθόλου η τηλεόραση. Ο μόνος λόγος που θα έκανα ήταν για να χω μια δουλειά”.
Περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More