Ε. Χατζίδου: Αποκάλυψε σε ποιο σημείο του κορμιού της έκανε πλαστική!

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της όταν ήταν μικρή, τις σχέσεις, τον έρωτα, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την επιτυχία “Χειρότερα” μιλά ανοιχτά για όλα.
Έχω κάνει πλαστική εκεί που έχουν κάνει και οι μισές γυναίκες της Ελλάδος και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής, ούτε ήθελα να προκαλέσω. Είναι κάτι που είναι πολύ συμμετρικό με το σώμα μου. Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις φτιάξει το στήθος σου, στρώνουν όλα τα ρούχα. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου”., αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Εγώ”.

/

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της στο παρελθόν ανέφερε: “Υπήρξαν περίοδοι που δεν είχαμε να πληρώσουμε το σούπερ μάρκετ και λέγαμε στο Μανάβη: “γράφτα”. Έμενε η μητέρα μου νηστική για να μην πεινάσουμε”.
Τέλος, για το άσχημο τέλος και την ιδιαίτερη τροπή που είχε πάρει μια σχέση της στο παρελθόν, εξομολογήθηκε: “Έχω ζήσει αρρωστημένες καταστάσεις κατά τη διάρκεια μιας σχέσης. Υπήρξε σύντροφος που με ζήλευε πολύ και έφθασε στο σημείο ακόμη και να με ακολουθεί! Αντιλαμβανόμουν ότι έχω πρόβλημα και έψαχνα έναν τρόπο για να χωρίσω αναίμακτα”.
Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More