Ε. Χατζίδου: Λιποθύμησε στην πίστα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο

Τους θαμώνες που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Posidonio για να απολαύσουν την εμφάνισή της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους Kings, τρόμαξε η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ελένη (που το τελευταίο διάστημα είχε ένα ιδιαίτερα εξαντλητικό πρόγραμμα) ανέβηκε χθες βράδυ στην πίστα, χαιρέτησε το κοινό και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες της. Κάποια στιγμή όμως στα μέσα του προγράμματος, ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε.
“Η Ελένη βγήκε κανονικά, αλλά στα μισά του πρώτου προγράμματος αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως έσπευσαν όλοι να την βοηθήσουν. Φυσικά δεν συνέχισε το πρόγραμμά της, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βγαίνει νωρίτερα στην πίστα για να καλύψει το κενό”, αναφέρει άνθρωπος που ήταν χθες βράδυ στο νυχτερινό κέντρο.

Και συμπληρώνει: “Η τραγουδίστρια δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει το πρόγραμμά της, καθώς λίγα λεπτά αργότερα έφθασε ένα ασθενοφόρο στο Posidonio για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο”.
Εμείς ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More