Ed Sheeran: Διπλασίασε την περιουσία του! Πιο πλούσιος και από την Adele

Ο τραγουδιστής της ποπ Εντ Σίραν (Ed Sheeran) διπλασίασε την περιουσία του μέσα σε έναν χρόνο, ξεπερνώντας την τραγουδίστρια Adele, σύμφωνα με την τελευταία χρονικά κατάταξη της εφημερίδας Sunday Times που θα δημοσιευτεί στο σύνολό της την Κυριακή.

Η περιουσία του συνθέτη και ερμηνευτή της παγκόσμιας επιτυχίας “Shape of You” (2017) εκτιμάται στα 160 εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή 185 εκατομμύρια ευρώ. Ο 28χρονος μουσικός καταλαμβάνει την 17η θέση στις συνολικά 40 της κατάταξης, ξεπερνώντας την Αντέλ που βρίσκεται πλέον στην 22η θέση με τα 150 εκατομμύριά της (174 εκατ. ευρώ).

“Ο Σίραν και η Αντέλ αποτελούν εξαίρεση”, σημειώνει η Sunday Times, καθώς ψηλά στην κατάταξη φιγουράρουν “ρυτιδιασμένοι ρόκερ με καριέρες αρκετών δεκαετιών”.

Εάν, στην κατάταξη αυτή των Βρετανών μουσικών, ο πλουσιότερος φέτος είναι ο συνθέτης ‘Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, 71 ετών, διάσημος για τα μιούζικαλ του όπως το “Cats” ή “Το Φάντασμα της ‘Οπερας”, με 820 εκατομμύρια στερλίνες (950 εκατ. ευρώ), ο θρυλικός τραγουδιστής των Μπιτλς Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η γυναίκα του Νάνσι Σέβελ καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, και ακολουθούν οι U2, ο ‘Ελτον Τζον και ο Μικ Τζάγκερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More