“Εδέμ” – “Ζωή”… Τι θα δούμε σήμερα !

Τα μυστικά της Εδέμ

O Λουκάς αποκαλύπτει στην Νόρα ότι η Εριέττα είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο. Βλέποντας τις επιφυλάξεις της Μελίτας, ο Στέφανος πηγαίνει στην Εριέττα. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, χωρίς όμως να αφήσει να φανεί ο έρωτας της. Η Εύα δένεται, όλο και περισσότερο, με τον Λευτέρη.

Η Αντιγόνη λέει στον Στέφανο ότι ο Μπέλλος είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο πιστεύουν και τον συμβουλεύει να ερευνήσει και προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Στέφανος ζητάει από την Νόρας και τον Λουκά να του πουν τι να κάνει αν συλληφθεί για την απαγωγή. Η Νόρα τον συμβουλεύει να πει όλη την αλήθεια, αλλά ο Λουκάς αρνείται να συμμετάσχει. Η Νταίζη παίρνει τα λεφτά της απαγωγής, από το σπίτι όπου τα είχε κρυμμένα ο Μπέλλος. Ο Στέφανος συλλαμβάνεται…

Η ζωή της άλλης

Η Μαίρη εκνευρίζεται με την ανοχή της Ντορίτας απέναντι στον Αντώνη και τσακώνεται τόσο μαζί της, όσο και με τον Μάνο. Ο Στέφανος πείθεται όλο και περισσότερο για το ότι η Ξένια έχει κάνει απάτη σε βάρος της Ελπίδας.

Η Ξένια πάλι, σε πελάγη ευτυχίας, ετοιμάζεται για τη συνάντηση με το Στέφανο την ίδια ώρα, που εκείνος ζητάει από ένα γνωστό του να τον βοηθήσει με ένα τεστ DNΑ. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται να της στήσει παγίδα.

Read More

And More