Εδώ θα βρεις τις πιο χρήσιμες και πρακτικές προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου

Το να έχουμε στόχους είναι κινητήριος δύναμη. Οι life coaches προτείνουν να αφιερώνουμε καθημερινά λίγο χρόνο στην οργάνωση, στη σκέψη, στον οραματισμό του μέλλοντός μας. Να διαβάζουμε ή να σκεφτόμαστε ξανά τους στόχους μας, να προγραμματίζουμε τα βήματά μας, να εφοδιάζουμε την προσπάθεια και να σκεφτόμαστε θετικά. Εγώ, αυτό το προσωπικό “τελετουργικό” το κάνω το πρωί. Με το καφεδάκι μου, το τάμπλετ μου και έναν καινούριο σύμμαχο. “Σχεδιάζω το αύριο” με τη βοήθεια του νέου site της Εθνικής Τράπεζας.

Καπουτσίνο διπλό σκέτο, ζεστές γούνινες παντόφλες και σερφάρισμα. Αποφάσισα τον χρόνο που σπαταλούσα διαβάζοντας ειδήσεις που ρίχνουν την ψυχολογία μου, να τον χρησιμοποιήσω εποικοδομητικά. Και το site της Εθνικής Τράπεζας είναι το νέο μου addiction. Κάνε “κλικ” στην ενότητα “Σχεδιάζω το αύριο” και θα με θυμηθείς.

Ένας κόσμος γεμάτος άρθρα χρήσιμα, χρηστικά, βοηθητικά. Μην ακούς “τράπεζα” και σκέφτεσαι κάτι “ξύλινο”. Θα διαβάσεις άρθρα σε γλώσσα κατανοητή, ευχάριστη, γεμάτα tips πάνω σε θέματα που πραγματικά σε απασχολούν. Και μέσα σε αυτά θα βρεις και τις λύσεις που αναζητάς για το παρακάτω σου. Είτε σκέφτεσαι να ανοίξεις δική σου επιχείρηση, είτε σχεδιάζεις ένα ταξίδι, είτε μόλις έγινες μανούλα και θέλεις να μάθεις πώς διδάσκεις στο μικρό σου την αποταμίευση.

7 κατηγορίες… για να βρεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει!
Η Εθνική Τράπεζα κάνει ένα βήμα μπροστά και προσφέρει πρωτογενές υλικό με έξυπνες οικονομικές ιδέες -και όχι μόνο. Η ενότητα “Σχεδιάζω το αύριο” έχει σχεδιαστεί πάνω σε 7 βασικές κατηγορίες.
Οι κατηγορία αυτές είναι: Υγεία & Ασφάλεια, Οικογένεια, Εσείς & τα χρήματά σας, Εσείς & το σπίτι σας, Δύσκολοι καιροί, Σπουδές & καριέρα, Ταξίδια & διασκέδαση.

Όπως καταλαβαίνεις, μαζί με το καφεδάκι σου θα διαβάσεις χρήσιμα tips, προτάσεις και πληροφορίες που απευθύνονται σε σένα. Εσύ, σε ποια περσόνα ανήκεις; Στο site της Εθνικής θα βρεις τέσσερις. Για εκείνον που μόλις ξεκινάει, για τον επαγγελματία, για τον οικογενειάρχη και για τον συνταξιούχο.

Εγώ μπαίνω στον επαγγελματία. Αυτή είναι η περσόνα μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής κάνω και μια βόλτα στις γύρω περσόνες. Βρίσκω άρθρα που όλο και κάτι προσθέτουν στην καθημερινότητά μου…

Πρακτικά tips για να ψωνίζεις έξυπνα και οικονομικά. “Μυστικά” για να αποκτήσεις το πρώτο σου αυτοκίνητο. Πώς να κάνεις σωστά τον προϋπολογισμό σου. Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού; Τι σε συμφέρει; Πώς θα ταξιδέψεις με ασφάλεια; Πώς να μειώσεις τα έξοδά σου. Προτάσεις για έναν οικονομικό γάμο. Πώς να εξοικονομήσεις ενέργεια στο σπίτι σου…

Καταλαβαίνεις… Ένα site που προσπαθεί να αναβαθμίσει την κάθε σου μέρα. Μια ενότητα έξυπνη, μέσα στην οποία θα περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου και θα μάθεις κάτι. Να κάνεις οικονομία, να μειώσεις τις σπατάλες, να είσαι ασφαλής, να επενδύσεις σωστά στο μέλλον σου.

Υπέροχη ενότητα! Στοχεύει ξεκάθαρα στο να κάνει τη ζωή σου καλύτερη, να σε βοηθήσει να μειώσεις τις διαρροές από το πορτοφόλι σου και να σε στηρίξει στην οργάνωση του αύριο σου.

 

Η Εθνική Τράπεζα πρωτοπορεί και με μια διαρκώς τροφοδοτούμενη ενότητα γίνεται ο νέος σύμμαχος, ο φίλος που είναι εκεί να σου δώσει τη σωστή ιδέα. Με έξυπνες προτάσεις -είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, ένα πάρτι, είτε πρόκειται για τη μείωση των χρεών σου.

 

Ξέρεις… μου φτιάχνει το κέφι. Ο αισιόδοξος τόνος, ο φιλικός τρόπος γραφής, η χρηστικότητα, αλλά και η χρησιμότητά του κάπως ακονίζει την αισιοδοξία μου. “Σχεδιάζω το μέλλον μου” λέγεται η νέα ενότητα και αυτό ακριβώς με βοηθάει να κάνω, χωρίς να νιώθω μόνη μου.

Για κάνε ένα “κλικ” εδώ… και θα με θυμηθείς! Νομίζω, μόλις ανακάλυψες το site που θα διαβάζεις πια!