Έφη Παπαϊωάννου: Η συγκινητική στιγμή που έδωσε το βραβείο “Πρωτείο Ζωής Άντης Χατζηκωστής”! Βίντεο

Τα 11α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” έκαναν εντυπωσιακή έναρξη και επιβεβαίωσαν από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι είναι μια βραδιά με εκπλήξεις. Ο οικοδεσπότης της, Σάκης Ρουβάς έκανε θριαμβευτική είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου (δες εδώ) και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι βραβεύσεις.

Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Έφης Παπαϊωάννου η οποία ανέλαβε μαζί με τον δήμαρχος Λευκωσίας κύριος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιη την απονομή του “Πρωτείου Ζωής Άντη Χατζηκωστή” στην Άννα Γεωργίου.

“Ήρθε η στιγμή για ένα ξεχωριστό βραβείο”, ξεκίνησε να λέει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρουσιάζοντας αυτή την ειδική κατηγορία της βραδιάς. Μια στιγμή που προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους Κυπρίους.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, του ανθρώπου των ΜΜΕ, που έκανε τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο να παγώσει στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Η τελευταία σύζυγος του Άντη, η γνωστή σχεδιάστρια, τιμά με τις επιλογές της τη μνήμη του. ‘Εχει καταφέρει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να φέρει στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Μαξ Τρίγκα, χωρίς όμως να ξεχνά τον άνθρωπο που σήμαινε για εκείνη τόσα πολλά.

Read More

And More