Έφη Παπαϊωάννου: Χαμογελά και προχωρά στη ζωή της μετά τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται τον Ιανουάριο από τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή στην Κύπρο. Το μοιραίο βράδυ η σύζυγός του Έφη Παπαϊωάννου βρισκόταν στο σπίτι τους μαζί με τα δυο της παιδιά από τον πρώτο της γάμο και πετάχτηκε έξω όπου τον βρήκε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Οι δυο τους ήταν μαζί περίπου τέσσερα χρόνια όταν αποφάσισαν τον Σεπτεμβριο του 2009 να παντρευτούν και όλοι μιλούσαν για έναν αμοιβαίο έρωτα. Κανείς δεν περίμενε αυτό το δραματικό τέλος στην ιστορία αγάπης τους.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια προχωράει μπροστά και χαμογελά και πάλι, κάνοντας τους πάντες να ζηλεύουν τη δύναμη που πηγάζει από μέσα της. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της οι δίδυμες κόρες της, Αθηνά κι Εβελίνα.

Aυτή την περίοδο όλα δείχνουν πως είναι και πάλι καλά στη ζωή της και προχωράει μπροστά τόσο στη δουλειά της αφού δεν σταματά να κάνει καινούργια πράγματα όσο και στα προσωπικά της. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως ο σύντροφός της Μαξιμιλιάνος Τρίγκας είναι κάτι πολύ δυνατό στη ζωή της και μάλιστα έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος γράφοντας: “Οur circle of trust”

H Έφη είναι πολύ λαμπερή και η ευτυχία πραγματικά διαγράφεται στο πρόσωπό της: “Happy moments create happy memories…”, γράφει η ίδια στις φωτογραφίες τους
/

/

Κάπως έτσι περιγράφει την παρακάτω φωτογραφία ο νέος της σύντροφος: “The story of my life”
/

“She believed she could so she did…I write my Own Destiny…” είναι ένα από τα μότο της νέας της εταιρίας Cinners και δικό της, αφού η ίδια έχει αποκαλύψει πως πηγή έμπνευσής της είναι η ίδια η ζωή και οι διάφορες στιγμές της…

Read More

And More