Έφη Παπαθεοδώρου: Η “Θεοπούλα, δηλώνει απελπισμένη με τη χώρα μας και επιμένει ότι δεν κόβεται το”…

Η αγαπημένη σε όλους “Θεοπούλα” του “Παρά πέντε” Έφη Παπαθεοδώρου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, “Η τούρτα της μαμάς”

Η ηθοποιός μιλάει σήμερα στη “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη, για το πώς αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοϊού και για τις συνθήκες στις οποίες καλούνται να προσαρμοστούν οι ηθοποιοί και γενικότερα οι καλλιτέχνες αυτήν τη δύσκολη περίοδο 

Η  «Θεοπούλα», την οποία αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Γ. Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε», επισήμανε πως «είναι μια κατάσταση τρομακτική, μια παγκόσμια τραγωδία και για τον τόπο μας, δυστυχώς. Δεν ξέρω πώς θα βγούμε από όλο αυτό το πράγμα». Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ, εξηγώντας πως «με φώναξε ο κύριος Ρήγας για έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο, όχι από τους βασικούς, αλλά πάρα πολύ ωραίο, και κάνουμε γυρίσματα».

Για το αν φοβάται τον κορονοϊό, απάντησε ότι προσέχει πάρα πολύ και στα γυρίσματα: «Μας κάνουν τεστ. Εγώ δεν καπνίζω, προσέχω πάρα πολύ τη δίαιτά μου, φοράω μάσκες, γάντια. Πέρα από το γύρισμα, δεν έρχομαι σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους…».

«Κοιτάξτε, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία. Ανθρωποι που δεν είχαν ποτέ δυσκολίες στη ζωή τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εργαζόμενο και τον φτωχό. Έχω απελπιστεί κάπου για αυτήν τη χώρα. Απ’ το κακό στο χειρότερο πάμε», συμπλήρωσε.

Η συζήτησή  έφτασε μέχρι το «Παρά πέντε» και το εάν κρατά επαφές με τους άλλους ηθοποιούς εκείνης της «παρέας». «Με τον αγαπημένο μου τον Γιωργάκη είχαμε κάνει και κάποιες διαφημίσεις μαζί. Μαθαίνω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Τώρα, οι επαφές λόγω κορονοϊού έχουν κοπεί, αλλά με τον Γιώργο είμαστε πάντα σε επικοινωνία και με τα mails και τα τηλέφωνα», ανέφερε.


Για τη διάσημη  ατάκα «Κόβεται το σεξ;», που έχει μείνει στην ελληνική τηλεοπτική ιστορία, λέει «Τελικά κόβεται;», τη ρωτάμε με διάθεση χιούμορ. «Δεν νομίζω. Και σαν διάθεση πάντα θα υπάρχει στον άνθρωπο. Είναι και μια χαρά, η τελευταία που του έχει απομείνει (γέλια). Τι άλλο μας έχει απομείνει; Δεν βλέπω και τίποτα άλλο», κατέληξε.

Read More

And More