Έφη Ράσσια: Η αποκάλυψη για το τέλος του “Καφέ της Χαράς” και η αλήθεια για τη σχέση με τον Πάρη Σκαρτσολιά

Στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου” μίλησε η Έφη Ρασσιά, η τηλεοπτική Βάλια από το “Καφέ της Χαράς“. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο τελευταίο γύρισμα της επιτυχημένης σειράς αλλά και όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο. Ακόμη αναφέρθηκε στην πραγματική σχέση που έχει με τον Πάρη Σκαρσολιά και αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει και στο νέο σήριαλ του θείου της Χάρη Ρώμα.

“Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, “Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία”.

Τέλος ανέφερε, “Το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα”.

Read More

And More