Έφη Ρασσιά: Η Βάλια από “Το καφέ της Χαράς” μεγάλωσε και πήρε το πτυχίο της στη Νομική! (pic)

Την Έφη Ρασιά την γνωρίσαμε ως “Βάλια” μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Το Καφέ της Χαράς“, η οποία προβλήθηκε για τρεις χρονιές (από το 2003 έως το 2006), αλλά εμείς συνεχίζουμε να την βλέπουμε μέχρι και σήμερα. Μάλιστα οι επαναλήψεις της καθηλώνουν ακόμα το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, η τότε τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου μεγάλωσε αρκετά και πλέον είναι μια όμορφη και γλυκιά δεσποινίδα. Μάλιστα, δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε και η χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπό της μας φέρνει έντονα στη μνήμη το μικρό εκείνο κοριτσάκι που βλέπαμε στο Κολοκοτρωνίτσι.

Σήμερα, η Έφη Ρασιά δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς μετά το τέλος του σίριαλ θέλησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού χθες το πρωί πήρε το πτυχίο της και πλέον είναι επίσημα δικηγόρος.

Η ίδια, φανερά ενθουσιασμένη, αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ορκωμοσία της. Κρατώντας ψηλά το χαρτί του πτυχίου και μια ανθοδέσμη, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο κορμί της.

Read More

And More