Έφηβη που πάσχει από καρκίνο, σχεδιάζει την κηδεία της!

Από τις πιο θλιβερές ιστορίες…

Η 17χρονη Donna Shaw, σε εξετάσεις που έκανε τον περσινό Φεβρουάριο, ανακάλυψε πως πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου. Η αρρώστεια που την βασανίζει και της παίρνει τη ζωή αργά, είναι ο καρκίνος των οστών, που εξαπλώνεται σε όλο της το σώμα σταδιακά.

Παρά τη χειρουργική επέμβαση που είχε και παρά τη χημειοθεραπεία που ακολούθησε, δεν υπάρχει γυρισμός ούτε πιθανότητα για θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Έτσι η Donna, όπως ανέφερε και η μητέρα της στην Daily Mail, τους τελευταίους μήνες σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια την κηδεία της.

Η μητέρας της 17χρονης δήλωσε πως η κόρη της, μέχρι σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης γαι τους γύρω της, σε διάφορους τομείς. Σχετικά με την κηδεία είπε: ”Η Donna έχει οργανώσει τα πάντα. Έχει ζητήσει από έξι άτομα να μεταφέρουν εκείνη τη μέρα το φέρετρό της, όλοι φίλοι και συγγενείς. Έχει επιλέξει τα πάντα. Τα τραγούδια κι ένα βίντεο, που η ίδια θέλει να παίζει στην τελετή και το χρώμα των λουλουδιών.”

Επιπλέον, η νεαρή ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να της φορέσουν το νυφικό της μητέρας της, την ημέρα που θα φεύγει, και να της ακουμπήσουν δίπλα της το αγαπημένο της παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι δεν φοβάται να πεθάνει, φοβάται μόνο που θα αφήσει την οικογένειά της πίσω!

Read More

And More