Έφοδος του ΣΔΟΕ στην εταιρεία-Τι είπε η Τζούλια στο Star

Έφοδος του ΣΔΟΕ στην εταιρεία-Τι είπε η Τζούλια στο Star | tlife.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βγήκε στο δελτίο του Star και δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να αρνείται ότι δεν γνώριζε πως πρόκειται να δημοσιοποιηθούν οι προσωπικές της, όπως τις αποκαλεί, στιγμές. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως δεν γνωρίζει την εταιρεία παραγωγής που κυκλοφόρησε το DVD!

Μετά από πιέσεις του Αιμίλιου Λιάτσου, έδειχνε να μην ξέρει τι να απαντήσει και μάλιστα είπε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά. Όταν πληροφορήθηκε πως το ΣΔΟΕ βρίσκεται για έλεγχο στην εταιρεία παραγωγής, η Τζούλια είπε «μακάρι να φανεί η αλήθεια».

Αν και συνέχισε να ισχυρίζεται πως πρόκειται για πρώην συντροφό της, υπήρχαν στιγμές που απαντούσε πως ήταν κάποιος που απλά συνευρέθηκε μαζί του για μια φορά. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Τζούλια δεν έπεισε πως πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό βίντεο και πως δεν είχε συμφωνήσει για την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με πληροφορία που είχε πρώτο το NewsIt, από το απόγευμα το Σώμα Ελεγκτών βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής και πρόκειται να ελέγξει και τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας.

READ more