Εφτασε η ώρα του απολογισμού για την Β. Χατζηβασιλείου !

Γιορτάζει, γιορτάζει και έχει κάθε λόγο για να το φωνάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου ! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει γενέθλια και όπως καταλαβαίνετε είναι μες την τρελή χαρά ! Οσο για το πόσα κεράκια σβήνει; Μόλις 6 ! Οχι, δεν σας κάνω πλάκα… Απλά σας μιλώ τόση ώρα για τα τηλεοπτικά της γενέθλια !

Το “Πάμε Πακέτο” συμπλήρωσε έξι ολόκληρα χρόνια στον αέρα του Alpha, μιας και οι τηλε-κυβερνήσεις στο κανάλι της Κάντζας κατά καιρούς πέφτουνε, όμως, απ ΄ότι έχουν δείξει τα τηλεοπτικά φαινόμενα, η Βίκυ μένει και μένει σταθερά χτυπώντας… κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Λόγω γενεθλίων ,λοιπόν, έφτασε η ώρα του τηλε-απολογισμού ! Η εκπομπή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 15 Φεβρουαρίου 2006 και κέρδισε αμέσως την αγάπη του κοινού. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν προβληθεί πάνω από 200 επεισόδια, στα οποία η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει ανοίξει μαζί μας περισσότερα από 540 πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση. Η εκπομπή έχει λάβει περίπου 18.500 αιτήσεις συμμετοχής ανθρώπων που θέλησαν να στείλουν το δικό τους πακέτο.

Το “Πάμε Πακέτο” έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου, από τη Νότιο Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, το Ιράκ και τον Καναδά μέχρι τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Χιλή και την Κόστα Ρίκα, για να παραδώσει πάνω από 100 πακέτα σε παραλήπτες στο εξωτερικό. Επίσης, την εκπομπή εμπιστεύτηκαν για να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα και περισσότερα από 100 αγαπημένα διάσημα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πακέτο που έστειλε πρόσφατα ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο, το οποίο ξεχώρισε και σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν με 31,7% στο σύνολο κοινού.

Η απήχηση της εκπομπής στο τηλεοπτικό κοινό είναι σταθερά μεγάλη και τα έξι χρόνια της προβολής της, καθώς κάθε Πέμπτη συντονίζονται στον Alpha περισσότεροι από ένα εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ το Πάμε Πακέτο είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στο γυναικείο κοινό, σημειώνοντας πολύ συχνά τηλεθέαση άνω του 45%.