Έφθασε το Magic Pleasure Hunt 2: Παίξτε γυρίζοντας τον πλανήτη!

Κυνηγοί της απόλαυσης, ετοιμαστείτε! To Magic λάνσαρε το Magic Pleasure Hunt 2, ένα διαδραστικό παιχνίδι με έντονο ρυθμό που ακολουθεί μια όμορφη, νεαρή κοπέλα στο κυνήγι της απόλαυσης, ενώ εκείνη διασχίζει τα πιο «καυτά» σημεία του πλανήτη αναζητώντας την απόλυτη απόλαυση – το νέο Magic Infinity
Μετά την εκπληκτική επιτυχία του Magic Pleasure Hunt 1, τον Απρίλιο του 2011, το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 7 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, το Magic παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά τη συνέχεια. Το Magic Pleasure Hunt 2 είναι μια άκρως διασκεδαστική, πλήρως διαδραστική περιπέτεια όπου η βασική ηρωίδα τρέχει στους γεμάτους θόρυβο και ζωή δρόμους της Νέας Υόρκης, πετά πάνω από τον ρομαντικό ουρανό του Παρισιού και κάνει σερφ στα κύματα του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Συγκεντρώνοντας τα σοκολατάκια στο κυνήγι για την απόλυτη απόλαυση – το νέο Magic Infinity – η ηρωίδα του παιχνιδιού τρέχει, στριφογυρίζει στον αέρα και πηδά αλληλεπιδρώντας με διάσημες εταιρείες όπως ο ιταλικός οίκος πολυτελών κοσμημάτων Bvlgari, η trendy εταιρεία ειδών για σερφ Quiksilver, η KLM Royal Dutch Airlines και το exclusive ξενοδοχείο Fasano στο Ρίο ντε Τζανέιρο, δίνοντας στο παιχνίδι πραγματική αίσθηση αληθοφάνειας.
Και πως έγινε το παιχνίδι;
Ειδικός φωτογράφος έκανε το γύρο του κόσμου για να τραβήξει το εκπληκτικό νούμερο των 6.500 φωτογραφιών. Στη συνέχεια, η εικόνα κάθε πόλης αναπαράχθηκε με μεγάλη λεπτομέρεια μέσα από ένα πρόγραμμα 3D τελευταίας τεχνολογίας, για να δημιουργηθούν μοντέλα εξαιρετικά πιστά στα πραγματικά δεδομένα. Από τα φώτα των δρόμων μέχρι τις οδικές πινακίδες, κάθε σκηνικό που παρουσιάζεται στο παιχνίδι αποτελεί τέλεια αναπαράσταση της πραγματικότητας.

Η πρωταγωνίστρια είναι μια Γαλλίδα επαγγελματίας μπαλαρίνα που εκτελεί περισσότερες από 60 διαφορετικές κινήσεις, γεγονός που την κάνει να είναι μια απόλυτα λειτουργική, για να μην πούμε απίστευτα ρεαλιστική, ηρωίδα παιχνιδιού. Επιπλέον, χρησιμοποιήσαμε κομπάρσους για να μας βοηθήσουν να ζωντανέψουμε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Ρίο. Χάρη στην προθυμία τους να στέκονται ακίνητοι για ώρες, στο τέλος καταφέραμε να επιτύχουμε ένα απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Παίξτε το παιχνίδι στη διεύθυνση http://pleasurehunt2.mymagic.gr και προσπαθήστε να σημειώσετε το υψηλότερο σκορ στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Magic στη διεύθυνση www.facebook.com/magic.algida

Read More

And More