Έφτιαξαν χάρτινο ομοίωμα του νεκρού τους πατέρα!

Έφτιαξαν χάρτινο ομοίωμα του νεκρού τους πατέρα! | tlife.gr

Όταν κάποιος χάνει ένα αγαπημένο του πρόσωπο μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Μία οικογένεια στο Chesire έφτιαξε με χαρόνι το ομοίωμα του νεκρού πατέρα και συζύγου, ώστε να τον έχουν πάντα μαζί τους. Δεν τους ενοχλεί καθόλου μάλιστα να τον »ντύνουν» ανάλογα με την περίσταση.

Ο Phil Hallis ήταν ένας 38χρονος άντρας που πέθανε από καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Πριν 5 μήνες άρχισε ξαφνικά να υποφέρει από φοβερούς πόνους στο κεφάλι και ότανπήγε να τον εξετάσουν βρέθηκαν δύο κακοήθεις όγκοι. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφευγε από την ζωή τόσο γρήγορα.

Πλέον το χάρτινο ομοίωμα του άτυχου 38χρονου βρίσκεται στο σπίτι του για να το βλέπουν τα παιδιά του και η γυναίκα του. και όχι μόνο! πρόσφατα η γυναίκα του πήρε το ομοίωμα του άντρα της μαζί της, όταν πήγε στον γάμο κάποιου φιλικού ζευγαριού. Του είχε μάλιστα φορέσει και γραβάτα.

Και τα παιδιά όμως διασκεδάζουν πολύ με τον χάρινο πατέρα τους. Στις απόκριες τον έντυσαν δράκουλα και τα Χριστούγεννα Άη Βασίλη. »Ο Phill ήταν πάντα η ψυχή της παρέας. Πολλούς ανθρώπους τους ξεχνάμε όταν πεθαίνουν. Εμείς βρήκαμε αυτό τον τρόπο να τον κρατήσουμε ζωντανό και να μοιραζόμαστε μαζί του όλες μας τις στιγμές. Κι ας ενοχλεί κάποιους, εμείς τον παίρνουμε πάντα μαζί μας». δήλωσε η σύζυγός του Maria.

Το χάρτινο ομοίωμα του νεκρού πατέρα σέ γάμο!

READ more