Έφτιαξε site μόνο για να της κάνει πρόταση γάμου!

Ο 36χρονος Αλέξανδρος με τη βοήθεια των συναδέλφων του έφτιαξε ένα απίστευτο site μόνο και μόνο για να κάνει πρόταση στην 28χρονη καλή του Ορελή. Τα επίθετα θα αποκαλυφθούν σε λίγο καιρό γιατί όλα έχουν το σκοπό τους!

Όπως και το site που έφτιαξε ο πολύ ερωτευμένος φίλος μας. Ο ίδιος είναι μέτοχος σε εταιρεία που ασχολείται με websites και έτσι ίσως να του ήταν πιο εύκολο από κάποιον άλλον που θα το προσπαθούσε αλλά αυτό δεν κάνει την πρότασή του λιγότερο πρωτότυπη.

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και φυσικά πολύ ερωτευμένο. Ο Αλέξανδρος έφτιαξε το site την Παρασκευή δίχως να το πει στην αγαπημένη του. Σκοπός ήταν να το μάθει από μόνη της, φτάνοντας στα αυτιά της ή καλύτερα στα μάτια της το site.

H ίδια το έμαθε χτες αφού κάποιος φίλος της το έκανε post στο profile της. Το site αποτελείται από τέσσερις σκηνές. Τη γνωριμία του ζευγαριού που έγινε στο Facebook, το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης τους, τα ταξίδια τους με τίτλο το γύρο του κόσμου και φυσικά την… πρόταση γάμου! Εδώ όμως είναι το κρυμμένο χαρτί. Για να δει η κοπέλα το video πρότασης πρέπει να γίνει share, δηλαδή να μοιραστεί, 10.000 φορές σε διαφορετικά προφίλ facebook και μετά να πει το ναι. Τον κωδικό αυτής της κατηγορίας τον ήξερε μόνο η ίδια.

Ο πρωτοπόρος της ιδέας μίλησε στο ΤLIFE και έκανε μία εκτίμηση πως σε δύο εβδομάδες από τώρα θα έχει μαζέψει τα 10.000 πολυπόθητα shares και μαζί θέλει να πιστεύει και το πολυπόθητο ναι! Για τους λόγους αυτούς δεν θέλει να αποκαλύψει τα επίθετά τους αλλά να γίνουν όλα όπως τα φανταζόταν και με πραγματική προσπάθεια.

Εμείς θα σου δείξουμε τις φωτογραφίες τους πρώτοι στο TLIFE και από εδώ θα μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το ζευγάρι! Άντε βοήθα τα παιδιά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας share!

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου

Read More

And More