Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός – Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Tim Conway, διάσημος από την συμμετοχή του στο “The Carol Burnett Show“. Ο εκπρόσωπός του, Howard Bragman, σε ανακοίνωσή που εξέδωσε στο περιοδικό People, επεσήμανε: «Ο Conway πέθανε στις 8:45 π.μ. στο Λος Άντζελες την Τρίτη».

Ο αγαπημένος κωμικός άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Πριν από το θάνατό του είχε υποστεί επιπλοκές στην υγεία του, καθώς έπασχε από υδροκέφαλο φυσιολογικής πιέσεως, μία ασθένεια που παρατηρείται κυρίως σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του (η σύζυγός του, η θετή του κόρη και τα 6 βιολογικά παιδιά του) ανέφερε ότι αντί για λουλούδια θα ήθελε να γίνουν δωρεές στο κέντρο εγκεφάλου του Lou Ruvo στην κλινική Cleveland στο Λας Βέγκας της Νεβάδας.

Ο Tim Conway γεννήθηκε το 1933 στην πόλη Willoughby στο Ohio και ξεκίνησε την καριέρα του το 1963 με την τηλεοπτική σειρά “Channing”. Έπαιξε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έκανε και πολλά δικά του show, καθώς ήταν ένας υπέροχος κωμικός.

Read More

And More