Γιατί το νέο serum των Dolce & Gabbana είναι διαφορετικό από τα άλλα!

Φαντάσου την επιδερμίδα σου σαν ένα εργοστάσιο που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Όταν εσύ πέφτεις για ύπνο δεν σημαίνει ότι το εργοστάσιο αυτό κατεβάζει ρολά. Αντίθετα, κατά την διάρκεια της νύχτας μπορεί αν το βοηθήσεις να φτάσει στο πικ της παραγωγικότητάς του κι έτσι το άλλο πρωί που θα ξυπνήσεις να δεις στο πρόσωπό σου ένα super λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο. Και πώς μπορείς να το βοηθήσεις; Προσλαμβάνοντας τον καλύτερο… “εργάτη”!

Η Dolce & Gabbana skincare λάνσαρε μόλις (ή σχεδόν μόλις!) έναν ορό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου όσο εσύ κοιμάσαι. Πρόκειται για το Aurealux Serum το οποίο δεν είναι ένα ακόμη serum! Το εφαρμόζεις με μια συγκεκριμένη τελετουργία, κάποιες ειδικές, δηλαδή, κινήσεις που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την εφαρμογή του συγκεκριμένου ορού και στις μεταφέρω αυτούσιες όπως έφτασαν στα χέρια μου!

Βήμα 1 – ΕΝΕΡΓOΠΟΙΗΣΗ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ενεργοποιήστε τον ορό Aurealux Serum τοποθετώντας μερικές σταγόνες στη μία παλάμη και στη συνέχεια ενώστε τις δύο παλάμες σας, ώστε να μοιράσετε την ποσότητα και στα δύο χέρια, προτού τα ακουμπήσετε πάνω σε κάθε μάτι με τη φορά των δακτύλων προς τα πάνω. Πιέστε τα χέρια στο πρόσωπο, επαναλάβετε και, κατόπιν κάνετε το ίδιο με φορά από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και προς τα αυτιά. Συνεχίστε, πιέζοντας την παλάμη στο ντεκολτέ, με τα δάχτυλα να αγκαλιάζουν το πίσω μέρος του λαιμού, και σύρετε το χέρι με ανοδική φορά μέχρι να φτάσει στο πηγούνι. Επαναλάβετε αυτή την κίνηση 3 με 4 φορές για να καλύψετε το σύνολο του λαιμού, πάντα με φορά από το ντεκολτέ προς το πηγούνι σας. Η κίνηση αυτή βοηθά στην τόνωση του λεμφικού συστήματος.

Βήμα 2 – ΠΙΕΣΕΙΣ: Ακουμπήστε τα δάχτυλα των δύο χεριών στο κέντρο του μετώπου, πιέστε για δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μετακινήστε τα δάχτυλα συνεχίζοντας να πιέζετε με φορά προς τη γραμμή των μαλλιών. Η κίνηση αυτή σας βοηθά να χαλαρώσετε.

Βήμα 3 – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥ: Ακουμπήστε τα τρία μεσαία δάχτυλα από κάθε χέρι κάτω από τα μάτια και τις δύο πλευρές της μύτης και πιέστε για δύο δευτερόλεπτα. Ανασηκώστε, και ακουμπώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων, μετακινήστε κατά μήκος των ζυγωματικών πιέζοντας διαρκώς μέχρι να φθάσουν τη γραμμή των μαλλιών. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση
τοποθετώντας τα δάχτυλα κάτω από τα ζυγωματικά και με φορά από τα πλαϊνά της μύτης μέχρι τα αυτιά. Αυτή η κίνηση βοηθά στην τόνωση του δέρματος.

Βήμα 4 – ΒΕΝΤΑΛΙΑ: Ακουμπώντας ελαφρά ανοιχτά τα δάχτυλα σαν βεντάλια στη γωνία του στόματος, μετακινήστε τα κατά μήκος των ζυγωματικών με φορά προς τα αυτιά. Πιέστε τις άκρες των δακτύλων με ανοδική φορά, αφήστε και κατόπιν επαναλάβετε την ίδια κίνηση τρεις φορές για να τονώσετε την κυκλοφορία.

Βήμα 5 – ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ: Ακουμπήστε και τις δύο παλάμες πάνω από τα μάγουλα με τα δάχτυλα να καλύπτουν τα μάτια και πιέστε ώστε να απορροφηθεί και το υπόλοιπο του ορού που έχει μείνει στο πρόσωπο. Ανασηκώστε τις παλάμες και πιέστε τις και πάλι στο πρόσωπο, για να τις μετακινήσετε απαλά από το κέντρο του προσώπου προς τα αυτιά. Αυτή η τελική κίνηση βοηθά να ηρεμήσει το μυαλό και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τη διαδικασία ανανέωσής της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αλήθεια, εσύ πώς απλώνεις τον ορό ή την κρέμα στο πρόσωπό σου; Και για αρχή, χρησιμοποιείς ορό; Θα ήθελα να ξέρω!

Read More

And More