Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βλάχου – Νικήθηκε από τον καρκίνο στα 39 της χρόνια

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βλάχου. Η ίδια αποτέλεσε σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ενώ η πρωτοποριακή επιχείρησή της ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, έχοντας αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους επίδοξους εκτροφείς σαλιγκαριών της χώρας, καθώς μαζί με την αδελφή της, Πέννυ Βλάχου, ευθύνεται ουσιαστικά για την ανάπτυξη του πολλά υποσχόμενου κλάδου.

Η Μαρία και η Πέννυ Βλάχου

Τον Ιανουάριο του 2017 διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Μετά από τρεις επεμβάσεις και χημειοθεραπείες ήρθε αντιμέτωπη με 3 νέους όγκους, που δεν είναι εφικτό να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με μια μέθοδο Laser που ονομάζεται Gamma Knife. Το τελευταίο διάστημα έδινε τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της. Τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η αδελφή της. «Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα.

Gepostet von Penny Vlachou am Mittwoch, 24. Juli 2019

Με αφορμή τον θάνατό της η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες της Μαρίας Βλάχου με το ακόλουθο μήνυμα:

«Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, τη Μαρία Βλάχου. Η Μαρία πίστεψε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κρύβεται σε καθέναν και καθεμιά μας, ακόμη και μέσα στην παρατεταμένη κρίση, και στήριξε την Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, άλλωστε και η ίδια υπήρξε ένα σπουδαίο ελληνικό success story. Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει, αλλά για όλους και όλες εμάς στην Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και αναφοράς.Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!».

Πριν από λίγο χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο, εξαιρετικά νέο άνθρωπο, μία λαμπρή επιχειρηματία, σύμβολο της…

Gepostet von Hellenic Start-up Association am Mittwoch, 24. Juli 2019

Η κηδεία της Μαρίας Βλάχου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην Πουλίτσα Κορινθίας.

Read More

And More