Έφυγε από τη ζωή μιά από τις πιο γνωστές Dj, Ελευθερία Πηλίχου

Όλοι την γνώριζαν ως Dj Free. H Eλευθερία Πηλίχου, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία 46 ετών. Η Ελευθερία υπήρξε μία από τις πρώτες γυναίκες djs της Αθηναϊκής νύχτας, με παρουσία στα περισσότερα freestyle bars και clubs κατά τη διάρκεια των ’00s, αναμειγνύοντας πάντα πετυχημένα τις τελευταίες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο, παίζοντας με τον τρόπο της μεγάλο ρόλο στην υποστήριξη και στην ανάπτυξη της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής.

Κυρίως τότε στο πρώτο μισό των ’00s, χάριζε εκπληκτικές βραδιές “Hellectronica” κυρίως σε μαγαζιά του κέντρου, είτε μόνη της είτε μαζί με τον DJ Lo fi.

Μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της ήταν και το ραδιόφωνο, αφού μεταξύ 2002 και 2005 παρουσίαζε την πολύ πετυχημένη εκπομπή ”The Beat Goes On” στον Εν Λευκώ 87,7 ενώ τα τελευταία χρόνια συνέχιζε τις πολύ καλές εκπομπές της μέσω γνωστού online ραδιοφωνικού σταθμού.

Η ίδια διατηρούσε και δικό της site! Το τελευταίο ραδιοφωνικό της “σπίτι”, το Radiobubble από τις 11 το βράδυ και μέχρι και αύριο στις 10:30 το πρωί που οι φίλοι της θα τη χαιρετήσουν στους Αγίους Ανάργυρους της Ηλιούπολης, θα εκπέμπει τις εκπομπές της. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, στο χωριό της, στην Έυβοια.

Read More

And More