Έγινε από άντρας γυναίκα και μετά το μετάνιωσε και ξανάγινε άντρας!

Ένα από τα πιο παράξενα και εκκεντρικά ζευγάρι είναι αυτό του εκατομμυριούχου Charles Kane και της αγαπημένης του Victoria Emms, που αρραβωνιάστηκαν πριν λίγο καιρό. Κι αυτό γιατί ο Charles έκανε αλλαγή φύλου για να γίνει γυναίκα και μετά από επτά χρόνια θέλησε να ξαναγίνει άντρας.

Στα μάτια της Victoria, o Charles παρόλο που είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της, αποτελεί το “απόλυτο αρσενικό”. Ωστόσο, κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν το αντίθετο! Γενημένος ως Sam Hashimi, ο επιχειρηματίας, που ήταν χωρισμένος πατέρας δυο παιδιών αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει γυναίκα. Η επέμβαση έγινε το 1987 και ο Sam έγινε… Samantha Kane!

Ο ίδιος ξόδεψε πάνω από 100.000 λίρες σε εγχειρήσεις για να δημιουργήσει την απόλυτη “αντρική φαντασίωση” και πολύ λίγοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να καταλάβουν την αλλαγή του. Ως Samantha έζησε για 7 χρόνια και είχε πολλές κατακτήσεις, μέχρι που κάποια στιγμή άλλαξε γνώμη και ήθελε να γίνει και πάλι άντρας.
Το 2004 ο ίδιος διαπίστωσε πως έκανε ένα τεράστιο λάθος και θέλησε να γίνει όπως ήταν πριν. Μάλιστα, ανέφερε πως δεν του άρεσε η ζωή του ως γυναίκα, ότι τον κούραζαν οι γυναικείες ορμόνες και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις καταστάσεις.
Σήμερα ο Charles, μετά από τρεις επεμβάσεις που τον βοήθησαν να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση, συνεχίζει κανονικά τη ζωή του ως άντρας και μοιάζει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην εικόνα του, δεδομένου ότι έχει αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Victoria!

Read More

And More