Κατερίνα Γκαγκάκη: Έγινε δεκτή η παραίτηση της, από τον Κώστα Μπακογιάννη

Δεκτή έκανε την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της ως υπεύθυνη του τομέα πολιτισμού του Δήμου της Αθήνας και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της «Τεχνόπολις» , ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως σου είχε γράψει το TLIFEη Κατερίνα Γκαγκάκη έχει υποβάλει την παραίτησή της από την περασμένη Πέμπτη στον δήμαρχο και μέχρι τώρα δεν είχε γίνει δεκτή ενώ σήμερα η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και του είπε πως θέλει να αποχωρήσει για λόγους ευθιξίας και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Τελικά η παραίτησή της έγινε σήμερα δεκτή.

Διάβασε το δελτίο τύπου

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας”.

Χθες είχε ζητήσει την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της  ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης  «Αθηνα είσα εσυ»

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε σε δύσκολη θέση, μετά απ΄όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετέχει σχετικά με την είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης, φοιτητή σε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του AΠΘ. Ο Γιώργος Λιάγκας και όλο το πάνελ άρχισαν να αστειεύονται με το θέμα και να γελάνε κάτι που πήρε μεγάλη έκταση και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις

Read More

And More