Έγινε διάσημος χάρη σε μια… νεράιδα!

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν στις νεράιδες, ενώ μάλιστα, ένας από αυτούς, έγινε και διάσημος χάρη σε μια από αυτές! Ο 22χρονος Μεξικανός, Jose Maldonado, που, όπως ισχυρίζεται, έχει συλλάβει μια ζωντανή νεράιδα, είναι ένας άνεργος χτίστης από την Γκουανταλαχάρα.

Εκεί λοιπόν, που καθόταν ο Jose, είδε μια νεράιδα την οποία και αιχμαλώτισε μέσα σε ένα ποτήρι με φορμαλδεΰδη, όπως διαβάσαμε στο news247.gr. Μάλιστα, περισσότεροι από 3000 άνθρωποι έχουν επισκεφτεί προς το παρόν το σπίτι του, που βρίσκεται σε μια από τις πιο φτωχές και επικίνδυνες γειτονιές της πόλης, μόνο και μόνο για να δουν τη νεράιδα.

Η εμφάνιση της θυμίζει ένα μικροσκοπικό πλαστικό κουκλάκι τοποθετημένο μέσα σε ένα ποτήρι και ο ίδιος δεν έχει συγκεκριμένη τιμή “εισητηρίου” για να την δει ο κόσμος. Ωστόσο οι γείτονες του επωφελήθηκαν από την κατάσταση και άρχισαν να πουλούν, έξω από το σπίτι του μπρελόκ με φωτογραφίες της νεράιδας για περίπου 20 πέσος (1,20 ευρώ) καθώς και αναψυκτικά, ποτά και ότι άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί!

Read More

And More