Γνωστός Έλληνας έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Ανέστης έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγος του, Αθηνά Παπουλίδου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Το χαρμόσυνο γεγονός το ανακοίνωσε ο ευτυχής μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του.

“A new baby is like beginning of all things – wonder, hope, a dream of possibilities”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια για το νέο μέλος της οικογένειάς του να πέφτουν… βροχή.

Σήμερα, η Αθηνά Παπουλίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο “ΡΕΑ” μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα και έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Ανέστη επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι τους. Μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό της Μαιευτικής Κλινικής στο Instagram δημοσιεύτηκε και μια φωτογραφία που έβγαλε το ζευγάρι μαζί με την μπέμπα του και τον μαιευτήρα.

A new baby is like beginning of all things -wonder , hope , a dream of possibilities 👨‍👩‍👧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ giannis_anestis στις

Η Αθηνά Παπουλίδου, σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ανέστη έφερε στον κόσμο την υγιέστατη κορούλα τους, το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ! Ο θεράπων ιατρός τους, Γεώργιος Χρήστου, δήλωσε ότι η μανούλα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας! Η Κλινική ΡΕΑ εύχεται να τους ζήσει και να έχουν χαρούμενες γιορτές με το νέο μέλος της οικογένειας! #reamaternity #babygirl #giannisanestis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RΕΑ (@rea_maternity) στις

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Μάιο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγος του με το νέο έτος θα μετακομίσουν στο εξωτερικό, αφού ο Γιάννης θα αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ομάδα της Σουηδίας.

Read More

And More