Έγινε κουμπάρος ο Σπύρος Χαριτάτος! Πάντρεψε καλό του φίλο πλάι στη θάλασσα

Έγινε κουμπάρος ο Σπύρος Χαριτάτος! Πάντρεψε καλό του φίλο πλάι στη θάλασσα | tlife.gr

Πλάι στο κύμα παρέα με λίγους φίλους και συγγενείς πάντρεψε ένα πολύ αγαπημένο φιλικό του ζευγάρι ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος άλλαξε τις βέρες του καλού του φίλου Θάνου Τζουμάνη και της αγαπημένης του Κάλλια και ευχήθηκε στο ζευγάρι με τον πιο γλυκό τρόπο.

“Ο Θάνος και η Κάλλια ένωσαν τις όμορφες ψυχές τους σε κοινή ζωή. Ερωτευμένοι αθεράπευτα, βιώνουν αγάπη και την συναρπαστική επιθυμία να «είναι μαζί» σε όσα θα έρθουν και σε αυτά που θα δημιουργήσουν. Συγκινητική η κάθε στιγμή που τους παρατηρείς για το πως επιμένουν να βαδίζουν με τον ίδιο παλμό απέναντι σε δοκιμασίες και προκλήσεις. Όλα πια είναι στα χέρια τους και στο αξιοζήλευτο πείσμα τους… από καρδιάς ευχές για βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους!!!”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από τη στιγμή του μυστηρίου στο προφίλ του.

Και φυσικά οι ευχές των διαδικτυακών του φίλων δεν είχαν τέλος…

..ο Θάνος και η Κάλλια ένωσαν τις όμορφες ψυχές τους σε κοινή ζωή. Ερωτευμένοι αθεράπευτα,βιώνουν αγάπη και την συναρπαστική επιθυμία να «ειναι μαζί» σε οσα θα έρθουν και σε αυτα που θα δημιουργήσουν. Συγκινητική η κάθε στιγμη που τους παρατηρείς για το πως επιμένουν να βαδίζουν με τον ίδιο παλμό απέναντι σε δοκιμασίες και προκλήσεις. Ολα πια ειναι στα χέρια τους και στο αξιοζήλευτο πείσμα τους .. απο καρδιάς ευχές για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!!! #kalliathanoswedding #love #perfectday #one_love_one_heart #life #way_of_thinking_way_you_live #faith #picoffaith #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) στις

READ more