Έγινε μανούλα για τρίτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Αν υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να περιμένει ένα ζευγάρι, τότε αυτό είναι να γίνουν γονείς. Όταν, μάλιστα, έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά και ο πελαργός τους χτυπάει ξανά την πόρτα, τότε η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Ο λόγος για την Elizabeth Smart, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Matthew Gilmour. Η ίδια αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με τον άντρα της ζωής της και τη νεογέννητη κορούλα τους μέσα στο μαιευτήριο. «Τόσο ευτυχισμένοι που καλωσορίζουμε την Ολίβια στην οικογένεια μας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

So happy to welcome Olivia to our family! ❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Smart (@elizabeth_smart_official) στις

Η Elizabeth Smart και ο Matthew Gilmour παντρεύτηκαν το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά: την 3χρονη Chloe και τον 14 μηνών James.

Read More

And More