Έγινε πατέρας δίδυμων αγοριών και το ανακοίνωσε μέσω Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία!

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια, τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Τα χαρμόσυνα νέα τα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του και τα μωρά τους, μέσα από το μαιευτήριο.

Ο λόγος για τον Astrit Ajdarevic, ο οποίος πόζαρε ημίγυμνος δίπλα στη Mimoza Ponosheci, κρατώντας ο καθένας τους από ένα μωράκι στην αγκαλιά του. O πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποκάλυψε επίσης τα ονόματα που θα πάρουν οι μπέμπηδες. Αυτά θα είναι Lian και Vincent.

«Μετά από πολύ καιρό προσπάθειας με τη φανταστική μου σύζυγο, τα αγόρια μας επιτέλους ήρθαν. Γερά, υγιή και όμορφα. Το να λέω πως είμαστε πια γονείς ήταν κάτι που με φόβιζε. Όμως μετά το σημερινό, νιώθω πως είναι η πιο σπουδαία στιγμή που θα μπορούσε να μας χαρίσει ο Θεός. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More