Εγκαίνια με πολλούς celebrities για το πρώτο κατάστημα block του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρότυπου πρακτορείου ΟΠΑΠ & PLAY OPAP στη Λεωφ. Συγγρού, παρουσία πολλών επώνυμων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας. Πρόκειται για το πρώτο block του ΟΠΑΠ! Ένας πολυχώρος γεμάτος παιχνίδια που συνδυάζει για πρώτη φορά, πρακτορείο ΟΠΑΠ, PLAY OPAP και εστιατόριο PLAYFOOD.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος μαζί με ολόκληρο το team του πρακτορείου υποδέχτηκαν με χαρά πλήθος κόσμου που έδωσε το παρών στο μεγάλο opening party ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δεκάδες παιχνίδια, απολαμβάνοντας την μοναδική εμπειρία που μόνο ο OPAP PLAY μπορεί να χαρίσει στους επισκέπτες του. Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που βρέθηκαν στα εγκαίνια ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, ο Μάκης Τσέλιος, ο Κώστας Σόμμερ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Josephine Wendel κ.α.

Guest DJ στην βραδιά εγκαινίων ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ενώ όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο buffet και πολλά δροσιστικά cocktails. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Χάρης Σιανίδης και η “Beautiful People”.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Josephine Wendel-Dimmy Rizou

Χριστίνα Μορφίρη-Μάγκυ Χαραλαμπίδου-Βάνα Μπάρμπα-Τόλης Σκουλαριώτης

Η Βάνα Μπάρμπα με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο

Έμυ Λιβανίου

Μάκης Τσέλιος-Μαρία Μπεκατώρου-Χάρης Σιανίδης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Κατερίνα Ευαγγελινού

Κώστας Σόμμερ-Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Τρύφωνας Σαμαράς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More