Εγκαίνια με πολλούς celebrities σε γνωστό μαγαζί με παγωτά – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30/6 τα εγκαίνια γνωστού καταστήματος με παγωτά στο Χαλάνδρι σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Το παρών στο event έδωσαν πολλοί celebrities, θέλοντας να δοκιμάσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις από τη γνωστή εταιρία παγωτού που μετρά 50 χρόνια παρουσίας.

O παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και πολλοί άλλοι απόλαυσαν τις γεύσεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού που τόσο πολύ περίμεναν να έρθει στην Ελλάδα.

Το event είχε ένα όμορφο κλίμα, με ιδιαίτερες παρουσίες να δίνουν το παρόν στην νέα  gelateria των βορείων προαστίων. Το ιστορικό brand παγωτού που μετρά σχεδον 50 χρόνια ιστορίας προσέλκυσε τα πιο hot ονόματα της πόλης τα οποία πόζαραν μαζί με το αγαπημένο τους παγωτό και απόλαυσαν τους ήχους της μουσικής μαθαίνοντας όλο και περισσότερα για το πως είναι μια αυθεντική cremeria Italiana!

Ο chef Άνταμ Κοντοβάς ξεχώρισε τη τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η gelateria. Οι αγαπημένοι στο youth κοινό όπως η τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη, ο video content creator Βασίλης Μπακάλης, η δημοσιογράφος Σοφία Θεοδώρα Γιλτιζή, η χορεύτρια Άρια Σκόκου και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος πειραματίστηκαν γευστικά. 

Read More

And More