Εγκεφαλικά νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που συγκλόνισε τον πλανήτη! Εξαφανίστηκαν οι γονείς της!

Εγκεφαλικά νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που συγκλόνισε τον πλανήτη! Εξαφανίστηκαν οι γονείς της! | tlife.gr

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού –που πριν από λίγες ημέρες πάτησαν δυο φορτηγά αυτοκίνητα– καθισμένη δίπλα στην κορούλα της, της έλεγε: »Μην αφήσεις την μανούλα σου, γιατί εκείνη δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ. Δώσε στη μαμά μια ακόμα ευκαιρία να σε λατρέψει και να σε κακομάθει.»

Το κοριτσάκι που, ναι μεν, ζει, -μετά από μέρες θεραπείας κατάφερε το πρωί της Τετάρτης να αναπνεύσει μόνο του χωρίς το μηχάνημα- αλλά βρίσκεται σε κώμα και παλεύει πολύ σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με την Daily Mail και την νέα διάγνωση των γιατρών είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι από το σημείο που βρισκόταν το τραυματισμένο κορμάκι της μικρής, πέρασαν 18 άνθρωποι!!! και δεν σταμάτησε κανείς. Αυτή που σταμάτησε και πήρε το μωρό από τη μέση του δρόμου ήταν μια ρακοσυλλέκτρια!

OΙ γονείς της λοιπόν, όλες αυτές τις ημέρες έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στην οποία ενημέρωναν τον κόσμο γύρω από τις εξελίξεις στην υγεία της κορούλας τους. Η τελευταία τους όμως, ανάρτηση έγινε την Τετάρτη και λίγο πριν την ανακοίνωση ότι η μικρή είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Έτσι, τα πρώτα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τους ήθελαν να έχουν πεθάνει, αφού δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο πόνο.

READ more