Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τη σκότωσε στο κρεβάτι και την έβαλε στην καρέκλα – «Οι Μασόνοι την έβαζαν να μου ρίχνει φάρμακο στο φαγητό»

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τη σκότωσε στο κρεβάτι και την έβαλε στην καρέκλα – «Οι Μασόνοι την έβαζαν να μου ρίχνει φάρμακο στο φαγητό» | tlife.gr

Κάθε νέα πληροφορία για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 38χρονος άνδρας έσφαξε τη μητέρα του και την κράτησε τρεις μέρες μέσα στο διαμέρισμά τους, είναι πιο συγκλονιστική και πιο σοκαριστική από την προηγούμενη. Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από την κατάθεση – παραλήρημα που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Η οικογένεια έμενε στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη σχεδόν τον τελευταίο χρόνο. «Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» είπε στους αστυνομικούς όταν εκείνοι το βράδυ της Πέμπτης (10.05.2018) έσπασαν (με τη βοήθεια κλειδαρά) την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος. Βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας «καθισμένο» σε μια καρέκλα. Απέναντί της, καθόταν ο άνθρωπος που της έκοψε, πιθανότατα μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό, το νήμα της ζωής.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

READ more