Έγκλημα την Κοιλάδα: Τι λέει η μητέρα της χήρας στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» – «Ο καπετάνιος αυτοκτόνησε»

Έγκλημα την Κοιλάδα: Τι λέει η μητέρα της χήρας στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» – «Ο καπετάνιος αυτοκτόνησε» | tlife.gr

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό και η μητέρα της κατηγορούμενης για το έγκλημα στην Κοιλάδα, μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με την κυρία Γεωργία το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η κόρη της ήταν μόλις 16 ετών. Η πεθερά του καπετάνιου έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο έρωτα.

«Τον αγάπησε, τον ερωτεύτηκε» είπε για την κόρη της η μητέρα της κυρία Γεωργία. «Τον γνώρισε όταν η Δήμητρα ήταν 16. Είχαν 5-6 χρόνια διαφορά. Μικρός ήταν κι αυτός, δεν ήταν μεγάλος. Και ο γαμπρός μου την αγαπούσε, και η Δήμητρα πάρα πολύ. Ο πρώτος της κι ο τελευταίος της. Ήταν ένα ζευγάρι νορμάλ. Δεν είχαν εντάσεις, δεν είχαν καβγάδες» είπε η κυρία Γεωργία μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, στον ΣΚΑΙ. Η εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε το θύμα, όπως ισχυρίζεται η πεθερά του, δεν είχε γίνει αντιληπτή από την οικογένεια. Όπως είπε δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε, ενώ απέδωσε σε κουτσομπολιά του χωρίου πληροφορίες που ήθελαν τον καπετάνιο να ζήλευε και να υποψιαζόταν ότι η Δήμητρα είχε κι εκείνη κάποια σχέση εκτός γάμου.

Η μητέρα της κατηγορούμενης μίλησε και για την εγγονή της, την 15χρονη κόρη του ζευγαριού, που τώρα μεγαλώνει με την αδελφή της Δήμητρας.

«Εγώ τον γιο μου έχασα, όχι τον γαμπρό μου» κατέληξε η κυρία Γεωργία λέγοντας ότι η κόρη της είναι αθώα.

Πηγή: Newsit

READ more